E2h

Hoe vast te houden aan uw trainingsprogramma

Er zijn verschillende oefenprogramma's die u kunnen helpen uw lichaam in vorm te houden, en ze lijken allemaal goed op het eerste. U probeert een uit voor een paar dagen, maar voordat je het wist ben je weer terug bij af. Het probleem kan niet met het programma zelf, maar met uw inzet voor het programma. De meeste mensen weten dat ze nodig hebben om meer te bewegen te doen, maar slechts weinigen hebben de drive om daadwerkelijk handhaven van een wekelijkse of dagelijkse schema. Hier zijn enkele nuttige tips om zich aan uw trainingsprogramma:

  1. Stel doelen. Je doel moet in overeenstemming zijn met uw trainingsprogramma. Houd in gedachten dat je moet meetbare doelen te stellen om precies te meten waar je bent in uw programma. Maak het kort en eenvoudig. Het bereiken van doelen in een stap-voor-stap proces is meer de moeite waard dan streven naar een lange termijn doel dat lijkt misschien een eindeloze streven. Als je eenmaal hebt bereikt uw eerste doel, kunt u een ander, en ga zo maar door.
  2. Plan / schema. Denk na over wanneer je daadwerkelijk tijd doorbrengen doen van uw oefening routine. U kunt ervoor kiezen om het te doen voor of na het werk of zelfs in het weekend. Wissel uw schema totdat je komt met de beste tijd voor u om te oefenen. Naleven van dit schema en zorg dat je alternatieve training dagen met dagen rust.
  3. Maak het persoonlijk. U kunt uw eigen flair toe te voegen aan het programma. Als je van muziek, kunt u luisteren naar uw favoriete muziek terwijl het doen van uw training. Dit zal u helpen om uw motivatie en momentum.
  4. Veel plezier. Genieten van het programma is een belangrijk element dat zou echt duw je te committeren aan het. In plaats van te kijken naar oefening als een last, planning leuke oefeningen voor jezelf zal ervoor zorgen dat u zich verheugen op je trainingen.
  5. Meng / variaties. U kunt uw routine variëren en nog steeds bereiken van uw fitness doelen. Het mengen van uw routine van tijd tot tijd zal helpen verlichten de verveling die veel beginners ervaring. Dit kan ook helpen zorgen voor een meer grondige training voor uw verschillende spiergroepen.
  6. Opmerkingen over de voortgang. Monitoring uw vooruitgang helpt u te begrijpen waar ben je in het programma. U kunt ook gebruik maken van deze aantekeningen na verloop van tijd om eventuele wijzigingen die u nodig heeft om uw doel te bereiken te identificeren.
  7. Oefening vrienden. Een vriend of twee hebben Nodig tijdens de training. Zorg ervoor dat jullie allemaal zijn gewijd aan lichaamsbeweging en het stimuleren elkaar. Je moet ook deelt opmerkingen over de voortgang en te motiveren elkaar om het programma houden tot het einde.
  8. Rest. Overmatige inspanning bij de uitoefening van is niet goed voor het lichaam. Je moet voldoende rust na elke training om de volledige voordelen van de oefening te bereiken. Geleidelijk verhogen van de hoeveelheid lichaamsbeweging je doet als je merkt dat je in staat om meer te behandelen - alleen niet vergeten om een ​​dag vrij te nemen om de dag of om de dag, zodat je spieren kunnen genezen.
  9. Beloon jezelf na een goede training, kunt u beloon jezelf -. Gewoon niet met junkfood! Denk na over het hebben van uw loopschoenen vervangen, het krijgen van een nieuwe mp3-speler, of het downloaden van een aantal nieuwe nummers te spelen tijdens je volgende sessie. Dit kan u helpen gemotiveerd te blijven en betrokken bij uw programma.
  10. Zoek professionele hulp. Zelfs een paar sessies met een personal trainer kan je helpen om zich te concentreren op uw programma en op koers te blijven. Als u merkt dat uw interesse tanende, controleren om te zien of uw sportschool gratis of gereduceerde kosten trainingen voor leden biedt.

Hoe vast te houden aan uw trainingsprogramma. Maak het persoonlijk.
Hoe vast te houden aan uw trainingsprogramma. Maak het persoonlijk.

Worden gepleegd en consistent zijn over het algemeen de sleutels tot dit alles. En met dit nieuwe perspectief kun je uit het hoofd naar de sportschool of het park en doe je oefeningen met nieuwe energie.