E2h

Hoe vak schaduw in een klein appartement

Schaduwboksen wordt beschouwd als een grote algemene training voor je lichaam. Maar het zou kunnen blijken te zijn een uitdaging met een beperkte ruimte in uw kleine appartement zijn. Dus om u te helpen met deze, hier is hoe het vak schaduw in een klein appartement.

  • Aan de slag. Het concept van schaduwboksen is om een ​​full body workout met een denkbeeldige sparring partner. Echter, aangezien je weinig ruimte hebt in je appartement, is het aanbevolen dat u een mat fit genoeg om elementaire voetenwerk in het boksen te bergen. Deze afgesloten ruimte zal fungeren als uw boksring. Zorg er wel voor om het vrij te houden van bungelen items die je schaduw boksen kunnen belemmeren.
  • Warming-up oefeningen. Zorg ervoor dat u ruim de tijd voor stretching en spierversteviging voor het boksen schaduw te hebben. Dit zal helpen voorkomen blessures en het totale effect van de training te maximaliseren. Stel ongeveer 10-15 minuten van eenvoudige stretching en lichte oefeningen om uw spieren voor te bereiden.
  • Te gebruiken apparatuur. Uw training kan worden onderverdeeld in twee secties met verschillende set van geïmproviseerde boksen apparatuur. De eerste maakt gebruik van gewichten te maximaliseren de kracht en explosiviteit van je stoten. Er zijn gewichten die 5 tot 10 kilo variëren. Deze starter gewichten worden beschouwd als ideaal voor schaduwboksen om toon van je bovenlichaam kracht. Anderzijds, de tweede omvat het gebruik van een stevige matras uit als een normale bokszak. De belangrijke factor hier is om voortdurend in beweging als je probeert om te geven en riem van uw combinatie.
  • Het verbeteren van het voetenwerk. Probeer je laterale en horizontale bewegingen concentreren als u verbinding maakt met je slaat. Dit kan niet bieden u een maximale workout voor je benen, maar toch kan het nog steeds leveren voldoende snelheid en kracht om je bovenlichaam te ondersteunen. Zorg er wel voor dat je lichaam het ritme is afgestemd op elke stap van uw voeten.
  • Knock out combinatie. Hebben sets van stoten in korte maar precieze telling. Ga met een-twee combinaties en een aantal haken aan de zijkant. Verhoog geleidelijk de training door het opnemen van uppercuts en zelfs drie-vier combinaties. Mix en match verschillende combinatie simuleren een echte contra-punch als jij je schaduw boksen. Heb ten minste vier tot vijf combinaties per minuut in elke ronde. Zorg ervoor dat u genoeg uithoudingsvermogen om je boksen regime volgen.
  • Afkoelen. Je moet ook rekening houden met uw ademhaling en het herstel van uw positie. Dit is het handhaven van je evenwicht en de kracht van je stoten. Zorg ervoor dat je nog steeds snel en scherpe stoten leveren alsof het was echt een steekspel. Enkel ben zeker om rust en een juiste afkoeling technieken elke keer dat u klaar bent met uw sessie op te nemen.


Hoe vak schaduw in een klein appartement. Warming-up oefeningen.
Hoe vak schaduw in een klein appartement. Warming-up oefeningen.

Vergeet niet dat de werkzaamheid van schaduwboksen niet verankerd op de stoten alleen. Een goede coördinatie van lichaam en een goede balans is de sleutel tot gewenste effecten te genereren, zelfs als je gewoon boksen schaduw in uw kleine appartement.

Nu kunt u Shadow Box, zelfs in een klein appartement! Wees klaar voor een aantal explosieve boksen actie, terwijl je het zweet uit en geef jezelf een full body workout.