E2h

Hoe uit te oefenen voor een bruiloft

Felicitaties zijn op zijn plaats

Felicitaties zijn op zijn plaats. Je gaat trouwen! Binnenkort zult u een wandeling door het gangpad, recht op de liefde van je leven en klaar om een ​​ring op te zetten. De gelukkigste dag van je leven is aan de horizon en je bent waarschijnlijk zo blij en opgewonden als je kunt onmogelijk. Maar de vraag is kan je passen in je kleren?

Dat trouwjurk die je liefde en zoveel betaald voor begint te krijgen strakker dan die ring die je gaat worden sportieve voor de rest van je leven. Slecht nieuws: je man-to-be is voelt het ook - de lichte druk om zijn middel, dat wil zeggen, niet zijn vinger. Het is een bruid de ergste nachtmerrie: ze zetten een paar kilo.

Vrees niet liefhebbers! Er is een uitweg uit die dikke broek. Zelfs als uw grote dag nadert snel en de cateraar kreeg het menu verkeerd en de bloemist dacht dat je wilde petunia's in plaats van rozen, heb je nog tijd om die afgrijselijke extra kilo's schuur.

1

Hoe uit te oefenen voor een bruiloft. Loop, rijd dan niet.
Hoe uit te oefenen voor een bruiloft. Loop, rijd dan niet.

1. Loop, rijd dan niet. U hebt waarschijnlijk vele, vele boodschappen te bereiken-een afspraak met de priester, de fotograaf, het hotel, enz. De kans, je gaat zijn all over the place. Waarom niet sloot de chauffeur en loop naar waar je moet gaan. Deze tijdloze cardio-vasculaire training zal sloeg twee vliegen in een klap.

2. Fit te blijven, Wii Fit. U kunt routinematig werken, zelfs tijdens de chaotische periode van tijd planning van de bruiloft. Echter, het ontplooien van enige sportieve activiteit mogelijk letsel tot gevolg. Het kan gebeuren. U kunt verstuiking een enkelblessure joggen of stam een ​​spier gewichtheffen. Als er genoeg tijd voor de bruiloft, de schade is slechts een kleine hobbel in de weg. Ga oefenen en, het is het risico waard.

Binnen een maand na de bruiloft al, wilt u misschien een beetje meer voorzichtig zijn. Immers, zou je niet willen worden lopen door het gangpad in krukken toch? Dit is bij het investeren in een Nintendo Wii is een goed idee. Unieke gameplay van de Wii en games maken dat uniek gaming console die daadwerkelijk zorgt ervoor dat je meer gewicht verliezen het spelen van de zaak in plaats van het verkrijgen van het. Met titels als Wii Sports en Wii Fit, kunt u een volledige training in het comfort van uw eigen woonkamer of slaapkamer dus het verminderen van de kans op letsel.

Felicitaties zijn op zijn plaats. Fit te blijven, wii fit.
Felicitaties zijn op zijn plaats. Fit te blijven, wii fit.

3. Door paren. Als je gaat om te oefenen, je weet wat je moet doen? Krijg je partner uit te werken met je. Hij zal de perfecte maatje zijn om een ​​lange mee te nemen en je kon gebruiken als een leuke onderbreking van de hectische bruiloft voorbereidingen. Werken-out in paren kunt u zich concentreren op de uitoefening van beter. Hij kan houden u onder controle als je begint te interesse en passie te verliezen. En het biedt kwaliteit down time met uw snel-to-be man, terwijl het verliezen van gewicht in het proces. Het is een no-brainer.

Ja, dingen wel gek zijn op dit moment met uw bruiloft komen. Een grotere taille mag niet ontsporen in dit stadium van het spel en het zal niet. U kunt eenvoudig en effectief nog iets aan te doen en je jurk moet perfect weer fit.