E2h

Hoe uit te oefenen tijdens het reizen

Reizen voor plezier kan een plezierige avontuur

Reizen voor plezier kan een plezierige avontuur. Zakenreis kan stressvol zijn op keer. Wat de reden voor uw reis, onder meer oefening in uw reisschema. Oefening kan worden gedaan tijdens het reizen om u fit en klaar om uw reis te beginnen met een hernieuwde explosie van energie. Je zou willen worden afgestemd voor verrassingen langs de weg. toch? Dus hier zijn enkele tips om in gedachten te houden om te oefenen tijdens reistijd.

  1. Voordat je zip up die koffer, kunt u een aantal ruimte te maken voor een van beide een springtouw, een weerstand band of een stappenteller. Deze kunnen van pas komen als je in een hotel zonder een fitnesscentrum. U kunt springen touw in uw hotelkamer en doe 50 telt. U kunt uw weerstand band tijdens het wachten op de luchthaven. U kunt bijhouden hoeveel je hebt gelopen met uw stappenteller. Dit zijn kleine dingen die je kan brengen die kan maken de uitoefening van een briesje voor u.
  2. Vertrekken vroeg voor een van uw vluchten of road trips. Bijvoorbeeld, als u het nemen van een vlucht, dan kun je wandelen rond de luchthaven winkels en doe een beetje window shopping. Het vermindert de stress van je haasten door afwijkingen aan uw vliegtuig.
  3. Neem de trap in plaats van liften, natuurlijk rekening houdend met uw vertrektijd. Het nemen van de trap kan je een goede workout voor je benen door het versterken van de spieren. Bovenal helpt bij het voorkomen hart-en vaatziekten. Dus ga niet haasten voor de lift de volgende keer. Neem de trap en het verbeteren van uw gezondheid.
  4. Terwijl op de weg, kun je doen wat stretching voor uw armen, nek en benen. U kunt uitrekken zowel van je armen boven je hoofd en langzaam achterover leunen. Als er een vacante zetel naast je dan kunt u zijwaarts strekken en houd deze enkele seconden daarna terug op zijn plaats. Nek rekken kan worden gedaan door te leunen je hoofd langzaam naar rechts de buurt van je schouder, dan na een paar seconden over te schakelen naar de linkerkant. Houd het hoofd naar achteren kijkend naar het plafond en dan naar beneden te brengen je hoofd dicht bij je borst en terug te keren naar stand. U kunt strekken beide benen, een beetje schuiven op je stoel en het opheffen van uw armen. Het doen van deze zal zeker voelt u zich meer ontspannen tijdens de reis.
  5. Als je op de weg, even road trip pauzes. Controleer eerst of de plaats veilig lijkt. De meeste stedelingen zijn vriendelijk. U kunt een kijkje en ontdek nieuwe plaatsen en je zou zelfs voldoen aan een aantal goede mensen.
  6. Als u een hotel geboekt buurt van uw zakelijke bijeenkomst locatie of nabij winkels dan zou het een gezonde keuze te lopen in plaats van een taxi te nemen zijn. Een vijf of tien minuten lopen kunt doen herleven uw energie.
  7. Controleer of het hotel beschikt over faciliteiten zoals een fitnessruimte, spa of een zwembad. Deze worden extra voordelen om uw verblijf. Maak gebruik van maken. Een training van 30 minuten in de ochtend is een uitstekende conditie praktijk. Een spa kan verlichten stress en geeft u een algemeen gevoel van welzijn. Zwemmen kan snel calorieën te verbranden. Als je alle drie waar u hebt gecontroleerd in dan zoveel te beter. Geniet van de voordelen en de vruchten plukken.

Hoe uit te oefenen tijdens het reizen. Voordat je zip up die koffer.
Hoe uit te oefenen tijdens het reizen. Voordat je zip up die koffer.

Wie zegt dat reizen kan alleen krijg je ongewenste ponden. Als u de tijd om te oefenen dan eten bij nieuwe restaurants en genieten van lekker eten kan halverwege tegemoet.