E2h

Hoe uit te oefenen tijdens een recessie

Recessies zijn vreselijke tijden voor iedereen

Recessies zijn vreselijke tijden voor iedereen. Bedrijven sluiten, zijn de werknemers ontslagen en de prijzen raket de hoogte in. Onnodig te zeggen, een recessie kan ernstige kramp uw stijl. Er zijn minder banen beschikbaar zijn en daarmee minder besteedbaar inkomen voor u om de vele dingen die je gekomen om te genieten verwerven. Ingrijpende veranderingen in levensstijl onvermijdelijk verplicht worden om te kunnen overleven. Het beveiligen van de meest elementaire grondstoffen heeft voorrang op alle andere luxe. Het is het ergste soort dingen, het wegwerken van de dingen die je gelukkig maken.

Gelukkig, harde tijden zijn geen excuus voor het krijgen van zachte, met name rond het midden. Ja, sportscholen, goede fitnessapparatuur en zelfs sommige recreatieve activiteiten moeten worden gesneden uit je leven wanneer geld is moeilijk aan te komen, maar u kunt nog steeds zoeken naar manieren om fit te blijven, zonder de uitgaven geen geld.

  1. Loop zo veel mogelijk. Neem elke kans om geld te besparen. Dus als je ergens moet je, wandelen, de fiets of pendelen rijden. Neem een ​​alternatief dat bespaart u het meeste geld. Te voet of op de fiets kan langer duren dan het nemen van uw auto, maar in een recessie een auto is te veel van een luxe om continu te gebruiken. En op deze manier krijg je een mooie lange wandeling of fietstocht om echt te werken je benen en u helpen om de dagelijkse oefening je nodig hebt.
  2. Werk in het huis. Blijf thuis en doen veel sit-ups en push-ups. Vergeet over te gaan naar een sportschool. Het is te duur. U kunt gaan om te basketballen of voetballen of het kost je veel, maar als je echt in een binden, kun je nooit verkeerd gaan met het bedenken van uw eigen work-out routine. Doe de oefeningen in sets en verhoog geleidelijk aan het aantal in de tijd. Start langzaam en meer herhalingen toe te voegen als het je past. Inclusief trekpoppen, been-raises en andere oefeningen om de hele training ervaring op te doen.
  3. Wees creatief. Een baksteen, kan een emmer water of een zwaar boek gemakkelijk in de plaats van standaard gewichten. Vergeet niet, je hebt geen geld om nieuwe gewichten of machines te kopen. Het is tijd om een ​​beetje fantasie gaan met uw work-outs. Het kan ruw, maar als het werkt, het werkt. Forceer je niet dat je probeert om iets te zwaar tillen, maar ook niet bang te zijn.

En je fantasie hoeft niet te worden beperkt in slechts uitzoeken dingen op te tillen. Maak leuke nieuwe cursussen te lopen om u geïnteresseerd zijn in joggen. Vind een sterke overhead bar om pull-ups te doen. Oefen je geest en je lichaam. Recessie dwingt je om nieuwe oplossingen te zoeken voor oude problemen. Draai junk en alledaagse objecten in delen van een volledige oefening routine.

Een goede oefening is een lifestyle keuze

Hoe uit te oefenen tijdens een recessie. Loop zo veel mogelijk.
Hoe uit te oefenen tijdens een recessie. Loop zo veel mogelijk.

Een goede oefening is een lifestyle keuze. Een recessie kan je dwingen om die keuzes te veranderen. Gelukkig, zelfs als je pech genoeg om je leven zwaar getroffen door dergelijke moeilijke tijden, moet je niet doen van uw dagelijkse lichaamsbeweging. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, moet je geen geld uitgeven om het perfecte lichaam te krijgen.