E2h

Hoe uit te oefenen op een begroting

Tientallen je vrienden zijn waarschijnlijk leden op een sportschool

Tientallen je vrienden zijn waarschijnlijk leden op een sportschool. Deze bepaalde vrienden zijn meestal degenen met de prachtige lichamen, schijnbaar aan de top van de menselijke lichaamsbouw. Populair en zelfverzekerd, strak en gebeiteld, moet het in het lichaam toch?

Hoe uit te oefenen op een begroting. Zoek een sport.
Hoe uit te oefenen op een begroting. Zoek een sport.

U beslist dat er niets houdt je van het hebben van wat ze hebben. Je hoofd op over aan de sportschool en vraag over de toetreding. Woorden zoals 'spieren', 'afgezwakt' en 'sexy' zijn over gegooid. Ze zeggen de juiste dingen ... behalve helemaal aan het eind, ze volledig verliezen.

Je krijgt de rekening. Goodbye six-pack.

Gym lidmaatschappen zijn niet goedkoop. De aankoop van de apparatuur en werken thuis ook niet. Maandelijkse fitnessruimte vergoedingen en personal trainer kosten stapelen zich op en kan echt branden van een gat in uw portemonnee. Op dezelfde manier kan de aanschaf van uw eigen machines zijn erg duur en je weet dat uiteindelijk alles wat ze eindigen als junk.

Tientallen je vrienden zijn waarschijnlijk leden op een sportschool. Jogging.
Tientallen je vrienden zijn waarschijnlijk leden op een sportschool. Jogging.

Gelukkig zijn er genoeg opties om te oefenen op een begroting. Vindingrijkheid en creativiteit zijn de sleutels tot uit te werken met de bank te breken.

  1. Zoek een sport. Sport is erg leuk en kan je echt in vorm te houden. U kunt spelen door jezelf of nog beter, met een groep van vrienden. Basketbal, voetbal en volleybal zijn goede voorbeelden, omdat ze leiden tot een veel rennen en beweging, goed voor je lichaam, en niet eisen dat u een fortuin te besteden alleen maar om te spelen, omdat een bal is vaak alles wat je nodig hebt.
  2. Jogging. Jogging is de perfecte oefening voor mensen met een beperkt budget. Alles wat je echt nodig hebt om te kopen is de juiste schoenen en je bent vertrokken! Ren snel, lopen langzaam, alleen of met een groep vrienden, het maakt niet uit. Kies je eigen routes om te veranderen van je routine om dingen interessant te houden. Het punt is dat je in beweging en fit te blijven en je kunt dit doen wanneer u maar wilt, waar u maar wilt.
  3. Dancing. Er is een plezier, meer boeiende alternatief aan het gaan naar de sportschool en dat is dansen. Je hebt zoveel mogelijkheden om uit te kiezen als u besluit om dans-balzaal, jazz, hip-hop, aerobics, noem maar op. Inschrijven voor een dansstudio is veel minder duur dan het aanmelden bij een sportschool met betere muziek om op te starten! In feite, als je je niet eens je huis te verlaten of geen geld te besteden aan een dansles te nemen. Er zijn zelfs online danslessen voor u te volgen.

Te werken op een budget geeft je niet het recht om speling uit en doen alsof ze oefenen zonder daadwerkelijk krijgen iets gedaan. De fitnessruimte is mogelijk niet gratis, maar oefening is. U kunt verstandig te besteden en tegelijkertijd nog steeds je lichaam in vorm. Laat u niet misleiden door wat je ziet in de media, met de juiste motivatie en een goede voeding, dan kunt u uw doelen te bereiken tegen een fractie van de kosten.