E2h

Hoe uit te oefenen om testosteron te verhogen

Spiermassa op te bouwen en vet te verliezen door het stimuleren van uw testosteron door middel van oefening

Testosteron is meer dan alleen een geslachtshormoon. Testosteron heeft grote gevolgen voor je gezondheid, wellness, en een lange levensduur die veel verder gaan dan uw gonaden, en seks duik. Het is een van de belangrijkste mechanismen reguleren metabole en orgaanfunctie, het repareren van beschadigde cellen, stimuleren spiergroei en sterkte, alsmede verbranden buikvet.

Hoe uit te oefenen om testosteron te verhogen. Laat het leven van de fitness-en workout advies dat je hebt gezien tot nu toe, in het bijzonder het advies in de spieren tijdschriften en praatprogramma's.
Hoe uit te oefenen om testosteron te verhogen. Laat het leven van de fitness-en workout advies dat je hebt gezien tot nu toe, in het bijzonder het advies in de spieren tijdschriften en praatprogramma's.

Het verhogen van uw testosteron zal bijdragen tot het verminderen van lichaamsvet, spieren doet toenemen, het energieniveau stimuleren, regrow vitale organen, het herstel van een jeugdige het immuunsysteem, verhogen de botsterkte, lagere cholesterol en bloeddruk, verbetering van stemming en cognitieve functie. En ja, vrouwen krijgen deze voordelen als goed, en het duurt minder testosteron voor hen om ze ervaart.

Als je ouder wordt je testosteron langzaam, en in sommige gevallen niet zo langzaam, af. Uw collega's, en veel artsen, beweren dat dit een natuurlijke progressie van het ouder worden, en we moeten omarmen de pijn, pijn, en lage energie niveaus, en worden oud als iedereen voor ons.

Deze daling van testosteron is ongeveer net zo natuurlijk als margarine. Het is een product van onze welvaart, onze inactieve levensstijl op het werk, en de propaganda vrijgegeven door gebundelde voedsel en Big Pharma. Het goede nieuws is dat u uw testosteron te verhogen door middel van oefening.

Spiermassa op te bouwen en vet te verliezen door het stimuleren van uw testosteron door middel van oefening. Start een oefening of fitness programma dat zich richt op weerstand krachttraining.
Spiermassa op te bouwen en vet te verliezen door het stimuleren van uw testosteron door middel van oefening. Start een oefening of fitness programma dat zich richt op weerstand krachttraining.

  1. Laat het leven van de fitness-en workout advies dat je hebt gezien tot nu toe, in het bijzonder het advies in de spieren tijdschriften en praatprogramma's. De bodybuilders en fitness modellen die u ziet in de tijdschriften zijn niet zoals de rest van ons, ze zijn freaks van de natuur, en "aan te vullen" hun training met steroïden. Naar aanleiding van de programma's die u ziet in de tijdschriften zal niet verhogen van uw testosteron, en het zal niet krijg je dichter bij uw doelen.
  2. Start een oefening of fitness programma dat zich richt op weerstand krachttraining. De beste oefeningen om testosteron te stimuleren, zijn samengestelde bewegingen met behulp van meerdere spiergroepen. Voorbeeld van deze zou zijn Squats, dode liften, Bench Press, Pull Ups, enz.
  3. Super-stel de samengestelde oefeningen met niet-concurrerende oefeningen, bijvoorbeeld de squat en bench press. Deze verkorte rust helpt bij het ​​stimuleren testosteron productie.
  4. Compleet elke oefening met 6-8 herhalingen per set. Klinische studies tonen aan zwaardere weerstand opleiding (dwz 8 reps / set) was effectiever dan de traditionele "high-reps om te snijden"-benadering. Elke studie die is gepubliceerd toont hogere testosteronspiegels na 8 reps in vergelijking met 12 herhalingen.
  5. Ditch de lange trage saaie cardio. Schakel over naar intervallen en gedaan met uw training te krijgen in de helft van de tijd. Een interval is een periode gaan zo hard mogelijk (9/10 relatieve intensiteit) voor een bepaalde tijd, gevolgd door langzamer gaan (3/10 relatieve intensiteit) herstellen of een andere bepaalde periode, vaak twee keer zo lang naar maximale recuperatie te krijgen. Verschillende studies hebben aangetoond dat 30-seconden sprints resulteerde in een significante verhoging in bloed concentratie testosteron. Een andere studie vergeleek 30-seconden-cyclus sprint naar een constante lage intensiteit fietsen. De sprint groep kende een stijging van de testosteron ongeveer 450% hoger is dan na een lage intensiteit groep.
  6. Stap uit de bank of van achter uw bureau ten minste 30 minuten per dag! Dit is belangrijk, het imago van uw testosteron je nodig hebt om een actief leven te leiden, dus sta op, neem de hond voor een wandeling in de straten van de stad met uw te nemen vrouw (maar laat je niet beroofd), of spelen met uw kinderen. Elke activiteit telt, maar in beweging te krijgen.
  7. Zoek een vriend of twee die op zoek is naar dezelfde doelen als jij te bereiken. Het zal om er veel leuker, en het helpt om diegenen onder ons die zijn uitstellers verantwoording.

Als u geïnteresseerd bent in het nemen van controle over je leven, en het verliezen van buikvet sneller dan ooit tevoren grijp uw gratis speciaal rapport "Het is niet Je bent Fout Je bent dik, Drie stappen naar een hogere kwaliteit van leven ' door een bezoek http: / / verjonging-fitness.com /