E2h

Hoe u uw kind te helpen omgaan met een voedselallergie

Afhankelijk van de leeftijd van uw kind

Afhankelijk van de leeftijd van uw kind, er is veel dat je kunt doen om te helpen uw kind omgaan met zijn voedselallergie. Empowering hem om de leiding te nemen is belangrijk. Hier zijn de stappen die u kunnen helpen dat te doen.

 1. Leer uw kind. Leer hem over zijn allergie

  Leer uw kind. Leer hem over zijn allergie. Zorg ervoor dat hij is geïnformeerd over ingrediënten, zijn reacties, en goed voedsel voor hem te eten. Leer uw kind over kruisbesmetting en verborgen ingrediënten. Je zal niet altijd zijn om hem te helpen Navigeer dus hem te leren om het te doen zelf.

 1. Maak uw kind te lezen voedseletiketten. Neem uw ​​kind naar de winkel en laat hem lees de etiketten van levensmiddelen. Moedig hem aan om nieuwe gerechten te kiezen om te proberen.

 1. Hoe u uw kind te helpen omgaan met een voedselallergie. Maak uw kind te lezen voedseletiketten.
  Hoe u uw kind te helpen omgaan met een voedselallergie. Maak uw kind te lezen voedseletiketten.

  Ontvang uw kind in de keuken. Leer je kind hoe om te koken voor zichzelf. Het is belangrijk voor hem om recepten hij iedere dag kunt gebruiken kennen en ook leren hoe om nieuwe recepten te koken. Hem laten zien hoe een eenmaal verboden gerecht gegeten kan worden met slechts een paar tweaks van een recept in uw eigen keuken.

 1. Plan vooruit. Het kan nuttig zijn voor hem om voedsel te pakken om keuzes te maken bij de hand op reis of op school te hebben. Haal hem betrokken door het hebben van uw kind het voedsel te bereiden met je mee.

 1. Niet vooruit te plannen. Soms vooruit te plannen is geen optie. Wanneer u uw kind leren om voedsel dat hij kan eten in de restaurants en winkels ter plaatse, kan dit echt helpen hem zelfstandiger te zijn.

 1. Maak uw kind op te komen voor zichzelf. Als u in een restaurant, laat hem de ober over zijn allergie te vertellen. U kunt een back hem en een aantal verduidelijkingen, maar met hem over te praten in deze context zal helpen uw kind te helpen zich als je niet bij hem zijn.

 1. Informeer uw kind de hoofdsom en de leraren. Zij kunnen u helpen de nodige maatregelen nemen om uw kind veilig te houden op school. Denk niet dat alleen verpakken van uw kind een lunch houdt hem veilig. Klasse feesten en andere activiteiten vaak om voedsel. Praten met de docent houdt u op de hoogte en zal u helpen vooruit te plannen voor uw kind.

 1. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind. Ontvang uw kind in de keuken.
  Afhankelijk van de leeftijd van uw kind. Ontvang uw kind in de keuken.

  Praat met andere ouders. Het verhuren van uw kind naar zijn vrienden 'huizen kan eng zijn. Informeer de ouders over wat ze kunnen doen om uw kind te helpen. Vertel ze over goede plaatsen om uw kind te nemen om te eten en makkelijk voedsel te hebben bij de hand. Empower uw kind te spreken en wat hij kan zeggen en kan niet eten.

 1. Word lid van een steungroep. Het ontmoeten van andere kinderen met dezelfde allergie kan uw kind helpen om zich minder geïsoleerd.

Het krijgen van uw kind in de echte wereld om zijn allergie geconfronteerd head-on is de sleutel. Leer hem niet bang. Hoe meer kennis hij is, hoe makkelijker het wordt. Ook zal hij de middelen om te gaan met zijn allergie in de volwassenheid.