E2h

Hoe tot 12 kilo te verliezen in 12 weken

Het verliezen van een pond per week is de meest aanbevolen gewichtsverlies doel. Niet alleen wordt geoordeeld gezond, maar het is ook zeer haalbaar. De sleutel tot gewichtsverlies (en gewichtstoename) is het bijhouden van een gestage calorie-inname en verbranding van calorieën. Vergeet niet een zeer eenvoudige formule: 3500 calorieën = 1 pond. Voor elke 3.500 calorieën verbrand, verliest u een pond, op dezelfde manier dat voor elke 3.500 calorieën je in, je zult een pond krijgen.

Er zijn tal van websites die een gratis calorie calculator aan te bieden. Bekijk hoeveel je lichaam nodig heeft om uw huidige gewicht te handhaven. Laten we aannemen dat je lichaam 1.800 calorieën nodig heeft om uw gewicht te behouden. Met het oog op 1 pond per week te verliezen zonder het verhogen van uw lichamelijke activiteiten, moet je om te hakken minstens 500 calorieën per dag, om de 3500 calorieën opstapelen.

Om te beginnen met uw 12-weekse dieet plan, hier zijn een paar tips om u te gaan:

  • Houd een dagboek. Weeg jezelf eerste ding in de ochtend en van uw huidige gewicht jota. Onthoud deze dag als dit moet de laatste keer dat je zou weegt dit veel zodra je een gezondere levensstijl te beginnen. Beginnen met het loggen al uw voedselinname en activiteiten in je dagboek. Dit zal u helpen beoordelen het voedsel dat je niet hebt gegeten.
  • Begin uw dag met een gezond en evenwichtig ontbijt. Zoveel als het snijden van uw calorie-inname is essentieel voor een haalbare gewichtsverlies, overslaan van het ontbijt is absoluut een no-no. Klinische studies tonen aan dat overslaan van het ontbijt alleen voelt u zich hongeriger gedurende de dag. Pak een gezonde kom van fruit of granen.
  • Eet vaker. Ja, je leest dat recht. Het eten van meer frequente kleine maaltijden in plaats van het eten van driemaal per dag zal helpen je je beter gevulde en minder honger. Snack op gezonde voedingsmiddelen zoals noten (grote anti-oxidanten), zal vruchten zoals appels, druiven en watermeloenen helpen u volledige viel.
  • Drink water, water en water. Zeg vaarwel aan frisdrank en sappen, omdat deze alleen geven u onnodige suiker en calorieën. Als je een van die mensen die genieten van een blikje frisdrank per maaltijd, dan bent u waarschijnlijk verspillen 150 calorieën voor een blikje van ongezonde drank. Door het opgeven van je dagelijkse frisdrank te behandelen, bent u ook het kappen van minstens 1.050 calorieën per week.
  • Hier krijg je een goede nachtrust. Slapen is goed voor je zenuwen, voor uw huid, maar ook voor uw gewichtsverlies doel. Gebrek aan slaap zou je willen snack meer binnen de dag in stand te houden van het slapen op uw bureau.
  • Downgrade. Schakel alles wat je aan niet-vet of laag vetgehalte. Blijf je 's ochtends koffie te genieten, maar dit keer, verzoek om een ​​niet-vette melk worden gemengd in je drankje en sla de slagroom. Er zijn een heleboel van lage calorie substituten die beschikbaar zijn in uw lokale supermarkt - van uw favoriete spreads aan pasta's. Check ze uit dit weekend.
  • Niet ontnemen zelf. Ontnemen jezelf zal alleen maar leiden tot binging. Na een week van ontbering en opoffering, trakteer uzelf op een kopje vetvrije ijs aan uw verlangen te voldoen aan zoetigheid.


Hoe tot 12 kilo te verliezen in 12 weken. Begin uw dag met een gezond en evenwichtig ontbijt.
Hoe tot 12 kilo te verliezen in 12 weken. Begin uw dag met een gezond en evenwichtig ontbijt.

Vergeet niet dat de sleutel tot een succesvol gewichtsverlies is om alles te nemen met mate. Snel verliezen en je bent waarschijnlijk om het te krijgen terug sneller. Na een week van een dieet, check out de weegschaal en log in je dagboek. Houd een positieve houding. De komende 12 weken zal uw weg naar een gezondere levensstijl en een lichtere je zijn!