E2h

Hoe te wandelwagen squats doen

Bevallen is een vreugde en verwondering aan de ouders

Bevallen is een vreugde en verwondering aan de ouders. Echter, om een ​​moeder kan ook brengen veel uitdagingen. Het is een ding om te zorgen voor uw baby dag en nacht. Het is een ander ding om te proberen uw prenatale gewicht en figuur terug te krijgen. De meeste van de tijd, heb je overgewicht en een bult op je buik, zelfs ver nadat u bevallen. Je zal vaak de dezelfde hoeveelheid tijd om het te verliezen dan je had opgedaan dat-9 maanden.

Als je een nieuwe moeder

Hoe te wandelwagen squats doen. Jog terwijl het duwen van uw baby in de kinderwagen.
Hoe te wandelwagen squats doen. Jog terwijl het duwen van uw baby in de kinderwagen.

Als je een nieuwe moeder, is de kans groot dat u heel weinig tijd om te oefenen. Je kunt niet naar de sportschool, tenzij je iemand hebt om de baby te verlaten met. En als je thuis bent, heb je een ton van de klusjes te doen.

Een manier om een ​​strak lichaam te helpen en gewicht te verliezen is door wandelwagen kraakpanden. Het is een leuke manier om gewicht te verliezen. En omdat u gebruik maakt van uw baby kinderwagen, ben je met hem in uw oefening, ook.

  • Jog terwijl het duwen van uw baby in de kinderwagen. De wandelwagen's gewicht zal bieden enige weerstand, en zal helpen om de inspanning die betrokken zijn bij het ​​joggen. Enkel ben zeker om te joggen op een vlakke ondergrond, zoals een goed geplaveide straat of stoep. Als je het extra geld, krijg je baby een jogger, dat is een kinderwagen met grote wielen, en drie wielen in plaats van vier. Dit zorgt voor extra stabiliteit bij het joggen, en u kunt ook brengen off-road op gras of grind.
  • U kunt het verbeteren van de sterkte van uw buik-en spinale spieren door duwen en trekken de wandelwagen. Plaats uw rechterhand op de wandelwagen, en staan ​​recht, met je knieën iets uit elkaar. Plaats je linkerhand aan je zijde. Vervolgens buig je knieën en duw de wandelwagen totdat je rechterarm recht is. Trek hem weer terug. Je moet voelen dat de spieren van uw benen en rug uit te oefenen inspanning. Doe ongeveer 10 herhalingen aan elke kant en dan overschakelen naar de andere kant.
  • Doe lunges. Stand een beetje aan de rechterkant van de wandelwagen en plaats uw linkerhand naar het midden van het handvat. Plaats uw andere hand op uw zijde of heup. Naar voren Plaats uw rechtervoet, buig je knie, zodat uw onderbeen is bijna verticaal. Dan, stap je linkervoet, totdat het raakt je rechter voet. Tegelijkertijd, naar voren duwen de kinderwagen. Vervolgens terug naar de oorspronkelijke positie. Doe dit voor een aantal herhalingen en vervolgens schakelaar kanten.
  • U kunt toon je bilspieren en hamstrings met been liften. Ga rechtop staan ​​en te ondersteunen uzelf met het stuur van de wagen. Til een been naar achteren ongeveer vier centimeter van de grond. Houd het andere been recht. Houd deze positie gedurende 30 seconden. Doe een aantal herhalingen en vervolgens schakelaar kanten.


Bij de uitoefening van

Bij de uitoefening van, moet u comfortabel en losse kleding te dragen. Breng ruim water of andere vloeistoffen, om uitdroging te voorkomen. Ook, als je brengt baby mee, werken niet in een extreem warme omgeving. Het is meestal het beste uit te werken in de vroege ochtend. Zorg ervoor dat u met uw arts als u klaar bent om oefeningen te doen voordat je wandelwagen trainingen.