E2h

Hoe te Volumetrics te vergelijken met andere diëten

De Volumetrics eten plan is in wezen een dieet over het eten van genoeg voedsel om je het gevoel voldaan zonder laden op te veel ongewenste calorieën. De truc is om te weten welke soorten voedsel dat je kunt eten in volumes. Of, anders geformuleerd: het geheim van de Volumetrics eten plan is in het kennen van de energiedichtheid van voedsel. In die zin is de volumetrische Eten Plan is niets meer dan alleen het selecteren van de juiste soort en de juiste hoeveelheid voedsel die u kunt uitgeven aan terwijl het verliezen van gewicht op hetzelfde. Dit artikel zal u helpen de Volumetrics eten plan te vergelijken met andere diëten.

  • Gewichtsverlies doelen. Als u van plan bent om uw flab snel schuur, zult u beter af met een korte termijn dieet. De Volumetrics eten plan is ideaal voor iemand die wil een duurzaam eten plan, geen quick-fix oplossing. Het sleutelwoord is duurzaam. In het kort, Volumetrics beter werken op de lange afstanden, omdat het vereist dat je bescheiden en redelijke doelen te stellen dat u gemakkelijk kunt de hele tijd te bereiken. Met Volumetrics, gewichtsverlies gaat geleidelijk en gegarandeerd.
  • Eetgewoonten. De Volumetrics Eating Plan is niet afhankelijk van de honger of ontbering voor succes. In tegenstelling tot andere diëten, Volumetrics is flexibel genoeg om u toelaten om het even welk voedsel dat u wenst te eten. Nogmaals, het geheim is zelfregulerend de inname hoeveelheid voedsel met een zeer hoge energiedichtheid.
  • Voedselbereiding. De Volumetrics Eating Plan suggereert veel recepten en maaltijd combinaties die uw honger zal sate zonder dat je verder gaan dan de calorie limiet. Het suggereert low-calorie, high-tevredenheid maaltijd en snack plannen die u kunt uitvoeren in drie weken. Het nadeel van recepten zoals deze is dat je nodig hebt om extra inspanning om hen voor te bereiden en om de ingrediënten te kopen uit te oefenen. Hoewel de effecten ervan zijn goed, de voorbereiding van de speciale recepten vergt wel tijd.
  • Geduld. Zoals reeds vermeld, de Volumetrics Eating Plan werkt beter over een langere periode. Als u genoeg geduld en doorzettingsvermogen, zal Volumetrics goed voor je. Als u niet het geduld om te wachten op uw gewicht te verminderen, kunt u proberen andere, meer gerichte diëten, zoals South Beach of Atkins.
  • Onafhankelijkheid. Met de Volumetrics eten plan, bent u over het algemeen op uw eigen. Er is geen gestructureerde ondersteuning in de vorm van voorverpakte voedingsmiddelen opties of toezicht van een trainer of mentor. De Volumetrics Eating Plan zal wonderen voor mensen die houden zich persoonlijk verantwoordelijk voor hun eigen daden. Als u zelfbeheersing en zelfdiscipline, kunt u gemakkelijk volgen Volumetrics eetplan zonder toezicht op alle. Ook als u het soort persoon die wil de volledige controle over wat je eet en hoeveel je eet, dan is Volumetrics is een perfecte eten plan voor je.

Hoe te volumetrics te vergelijken met andere diëten. Gewichtsverlies doelen.
Hoe te volumetrics te vergelijken met andere diëten. Gewichtsverlies doelen.

De Volumetrics Eating Plan wordt ondersteund door veel onderzoek en er wordt gezegd om echt goed te werken. Na bestudering van de problemen die in dit artikel, Volumetrics misschien net de juiste eten plan voor je. Met voldoende inzet en betrokkenheid bij het plan, kunt u doorgaan om jezelf tevreden te stellen met uw favoriete voedsel, terwijl het verliezen van gewicht op hetzelfde moment.