E2h

Hoe te voeten en tenen masseren met ayurvedische technieken

Het gebruik van Ayurvedische techniek in massage heeft bewezen veel voordelen bieden voor de gezondheid. Er wordt gezegd dat de zenuwen van het lichaam met name die welke verantwoordelijk bekrachtigen van een persoon kan worden. Als olie wordt rijkelijk aangebracht met het gebruik Ayurvedische techniek, het lichaam is zowel letterlijk als figuurlijk geolied en gesmeerd. De olie kan degene die de massage om zijn handen glijden op en neer de huid. Anderzijds de gladheid van de olie enigszins flexibiliteit bevordert de persoon, net als wanneer een machine presteert beter wanneer geolied. Ayurvedische techniek geneest ook en verzacht vermoeide spieren en gespannen zenuwen.

Hoe te voeten en tenen masseren met ayurvedische technieken. Verzamel informatie over ayurvedische techniek in massage therapie.
Hoe te voeten en tenen masseren met ayurvedische technieken. Verzamel informatie over ayurvedische techniek in massage therapie.

De voeten en tenen zijn belangrijkste delen van het lichaam die regelmatig aandacht nodig hebben tijdens een massage sessie. Om voeten en tenen met Ayurvedische techniek masseren, lees de volgende tips:

  • Verzamel informatie over Ayurvedische techniek in massage therapie. Leer de oorsprong, feiten en toepassingen van deze werkwijze voordat u daadwerkelijk oefenen of toe te passen op iedereen. Er zijn veel sites op het internet waar je kunt kennis te krijgen over deze massage procedure. Dat Ayurveda is een systeem van alternatieve geneeskunde in een bepaald deel in India waar men gelooft dat sommige belangrijkste punten van het lichaam, zoals de voeten, soortgelijk aan effectieve behandeling van ziekten.
  • Bestudeer de carrosserie van een mens. Hier krijg je een kopie van de gedetailleerde secties van het lichaam van Ayurveda sites op het web. Met deze illustratie kunt u de relaties tussen de verschillende onderdelen en systemen van het lichaam te begrijpen. Deze kennis zal u helpen wijzen op welk lichaamsdeel meer focus bij de toepassing van massage nodig heeft. Ayurvedische massage verwijst naar de energie punten van het lichaam van een persoon als marma en de onderlinge samenhang van deze lichaamsdelen als ze werken samen heet dosha.
  • Maak je klaar met je massage oliën. Zorg ervoor dat de oliën bevatten de noodzakelijke ingrediënten die bevordering van het welzijn van de persoon, afhankelijk van zijn dosha en marma. Om een ​​persoon dosha en marma begrijpen, moet je kennis te nemen van zijn lichaam het type, leefstijl en gezondheid problemen. Voor mensen die altijd gestrest en prikkelbaar, een milde geparfumeerde olie is goed. Aan de andere kant, zijn mensen die last hebben van spierpijn en bot aandoeningen zoals artritis, oliën met kalmerende ingrediënten zoals munt, aanbevolen.
  • De olie op de voeten, vanaf de enkel. Draai je vingers rond de enkel en schuift u de olie, waardoor het de huid binnen te dringen. Schuif met uw handen naar boven tot medio been om de olie te verspreiden. Voorzichtig Kneed het been spieren en schuif terug uw handen tot aan de enkels.
  • Giet meer olie op je handpalm en breng op de buitenste (bovenste) deel van de voeten. Let op dat u de massage doen op een voet tegelijk. Het is belachelijk om te proberen op beide voeten te werken op hetzelfde moment. Breng vervolgens de druk op de voeten met uw duimen op beide handen. Start de druk van de basis van de tenen tot de enkels.
  • Werken onder de voeten met behulp van uw andere vier vingers, terwijl je duimen blijven uitoefenen van druk op het bovenste gedeelte van je voeten. Afwisselend druk uitoefenen door met uw duimen op de bovenkant van de voeten dan je vier vingers op de zolen.


Deze massage sessie met Ayurvedische techniek zou moeten duren ongeveer een half uur tot een uur. Beëindig de sessie door op je handpalm tegen de zolen en het draaien van de voeten zijwaarts. Stretch en voorzichtig draaien elke teen en de massage wordt gedaan.