E2h

Hoe te voet chirurgie procedures te begrijpen

Elke dag voeten onderworpen aan veel stress zij dragen het gewicht van het lichaam. Bij goed verzorgd wordt, zij toestaan ​​dat een persoon om te werken en te spelen situaties met veel comfort en gemak. Echter, kunnen er problemen ontstaan ​​die de diensten van een podotherapeutische chirurg specifiek opgeleid om een ​​operatie uit te voeren op de enkels en voeten vereisen.

Voet en enkel problemen zijn heel gewoon. Ze kunnen aangeboren zijn, verworven als gevolg van onjuiste schoeisel, resultaten van traumatische verwondingen, infectie of veroorzaakt door artritis

Hoe te voet chirurgie procedures te begrijpen. Bunion - een abnormale benige uitsteeksel die meestal op het gewricht aan de basis van de grote teen.
Hoe te voet chirurgie procedures te begrijpen. Bunion - een abnormale benige uitsteeksel die meestal op het gewricht aan de basis van de grote teen.

Er zijn een aantal voetproblemen die niet noodzakelijk een operatie nodig als het hebben van eelt, likdoorns voet of zelfs platte voeten. Echter, voor die problemen die meer pijn en ongemak veroorzaken, kan een operatie de beste oplossing. Enkele van de meest voorkomende voet chirurgische ingrepen worden gedaan op:

  1. Ingegroeide teennagel - een teennagel die groeit naar binnen in de richting van het vlees van de teen. Deze voorwaarde kan worden geërfd, als gevolg van teen misvormingen of letsel, over-kromming van teennagels, een onevenwicht tussen het nagelbed en nagelplaat, het dragen van strakke slecht passende schoenen of door simpelweg continu knippen van de nagels te kort of niet in een rechte lijn.
  2. Bunion - een abnormale benige uitsteeksel die meestal op het gewricht aan de basis van de grote teen. Als het groeit, de druk van de grote teen drukte tegen de rest van de tenen produceert pijn en ongemak. Het dragen van strak zittende schoenen is de gemeenschappelijke boosdoener. Echter, artritis of erfelijke afwijkingen ook leiden tot eeltknobbels. Ernstige gevallen vereisen bunion chirurgie.
  3. Artritis gewrichten - kan leiden tot zwelling, stijfheid van gewrichten, pijn en zelfs voetvervorming. Indien onbehandeld, kan artritis verzwakken de gewrichten door het dragen van weg het kraakbeen tussen de botten. Omdat het lichaamsgewicht zet druk op de teen en enkelgewrichten, de voet is vatbaar voor artritis. Chronische artritis kan verlangen enkeloperatie de gezamenlijke reconstrueren wanneer medicatie en fysiotherapie niet meer werken.
  4. Enkelletsel (letsel aan enkelbanden) en de voet fracturen (botbreuken) - niet noodzakelijk een operatie noodzakelijk zijn. Wanneer echter ernstige zwelling en pijn voortduurt of beenderen uitgelijnd moeten worden rechtgetrokken, zal de oplossing hoogstwaarschijnlijk een operatie.
  5. Hamertenen - meestal veroorzaakt door schoenen die te kort voor de lengte van de voeten of hielen te hoge. De teen wordt ongewoon gebogen aan de middelste teen gewricht. Neemt het een hamerachtige of klauwachtige verschijning als gevolg van onnatuurlijke constante buiging van de teen naar de voorzijde van de schoen. Het veranderen van de schoenen of het dragen van steunzolen kan verlichten van de pijn van deze aandoening. Echter, voor ondraaglijke pijn, chirurgie wordt de beste optie. Chirurgie kan inhouden dat een kleine incisie in de teen van de pees los of het verwijderen van een deel van het bot aan de teen recht te zetten.
  6. Wratten - veroorzaakt door een virus, maar meestal niet te worden behandeld. Verwijdering kan worden gedaan om verspreiding of voor cosmetisch gebruik voorkomen. Over-the-counter medicatie wordt meestal gebruikt om wratten te behandelen. Maar voor hardnekkige wratten, kunnen kleine chirurgische ingrepen of laserchirurgie worden uitgevoerd.

U vindt beschrijvingen van andere vormen van voetchirurgie online

U vindt beschrijvingen van andere vormen van voetchirurgie online. Er zijn zelfs daadwerkelijke video's van verschillende voet operaties op het web. Als u een voet probleem, is het het beste om te overleggen een podotherapeut of huisarts.

U vindt beschrijvingen van andere vormen van voetchirurgie online. Artritis gewrichten - kan leiden tot zwelling.
U vindt beschrijvingen van andere vormen van voetchirurgie online. Artritis gewrichten - kan leiden tot zwelling.

De meeste voet operatie kan worden gedaan in het kantoor van de arts of als een poliklinische procedure. Genezingstijd is afhankelijk van de ernst van het probleem. De chirurg zal u voorzien van alles wat u moet weten na de operatie en hoe u voet problemen in de toekomst te voorkomen.