E2h

Hoe te verliezen of gewicht te handhaven met een drukke levensstijl

Als je een werkende moeder

Als je een werkende moeder, zal uw schema zeker druk. Er zijn zoveel dingen die je nodig hebt om opzij te wonen van het werk, zoals huishouden en uw kind de school activiteiten. Je bent als superwoman proberen om alles te doen. Vanwege deze, het is heel moeilijk om het onderhoud van uw ideale gewicht of zelfs meer om gewicht te verliezen als je dik bent. Beweging en gezonde voeding zijn normaal gesproken de oplossingen om gewicht te verliezen. Echter, je al te veel op je lijst dus het is moeilijk om deze te knijpen inch Hoewel het onmogelijk het ook lijkt, er is nog een manier om gewicht te verliezen, zelfs als je op een strak schema.

Hoe te verliezen of gewicht te handhaven met een drukke levensstijl. Vermijd frisdrank en alcohol.
Hoe te verliezen of gewicht te handhaven met een drukke levensstijl. Vermijd frisdrank en alcohol.

Hier zijn de stappen over hoe u kunt verliezen of te behouden gewicht als je een drukke levensstijl.

  • Stel je geest. De realiteit is dat je niet gewicht te verliezen in een handomdraai. Als je echt wilt om gewicht te verliezen, kunt u deze stap voor stap te doen op een moment. Verbind je met je doel en wees geduldig, want dit zal niet 's nachts werken. Zodra je je geest om je doel en je besloot om het te doen, dan moet je zeker kunt.
  • Vermijd frisdrank en alcohol. Soda en alcohol zal uw gewicht omhoog gaan sneller. In plaats van het nemen van deze, veel water drinken. De aanbevolen hoeveelheid water die je nodig hebt om elke dag te nemen is 8 tot 10 glazen. U kunt altijd meer drinken dan de aanbevolen hoeveelheid water. U kunt ook drinken verse vruchtensappen zoals ananassap, mangosap, sinaasappelsap en appelsap. Soms, je eet omdat je denkt dat je honger hebt, waar je in feite alleen dorst. Om dit te voorkomen, als je dorst hebt, zorg ervoor dat water of vruchtensap direct drinken.
  • Vermijd hoge calorie voedsel en snacks. Omdat je het te druk, je meestal net pak wat er beschikbaar is om te eten. Echter, kunt u een paar extra minuten om gezonde voedingsmiddelen die kunnen helpen gewicht te verliezen te grijpen. In plaats van het eten van junkfood voor snacks vervangen deze met groenten en fruit. Ja, kunt u groenten voor snacks door het maken van plantaardige sticks. Dit zal u niet een uur om dit te doen. Het is gewoon echt snel om groenten te snijden in reepjes. Tijdens uw vrije dag, kunt u naar de supermarkt en kopen gezonde voedingsmiddelen die je kunt eten voor de hele week. Zodat zelfs als je in een haast om te gaan werken, kun je pak alles op de koelkast of keuken en u zult er zeker van zijn dat het gezond voor je.
  • Eenvoudige oefening. Er zijn eenvoudige oefeningen die je kunt doen, zelfs op een drukke agenda. Omdat u niet kunt vinden de tijd om naar de sportschool, kunt u kopen oefening apparatuur die u kunt gebruiken thuis als een loopband. U kunt dit terwijl je TV kijkt. U kunt ook eenvoudige stretching wanneer u merkt dat de tijd als tijdens uw vakantie. Als u werkt in een kantoor en je zit de hele dag, niet te missen de kans om op te staan ​​op uw lunchpauze. Na het eten, uit te gaan en wandel rond het kantoor. Als je rijdt een bus op weg naar het werk, dan kunt u uitstappen voordat je bij het kantoor en loop, zodat u kunt oefenen. Deze paar minuten wandelen zal helpen bij het verliezen van gewicht als je deze elke dag.


Er zal geen drastische verandering op gewicht in een paar dagen. Echter, als je blijft het doen van de stappen, zal de kleine kilo's die je verliest optellen en je zult zien dat zelfs op een drukke agenda, zult u in staat om te verliezen of te handhaven gewicht.