E2h

Hoe te verliezen buik vet met 6 eenvoudige stappen

Iedereen droomt van een platte buik met six-pack abs

Iedereen droomt van een platte buik met six-pack abs. echter deze niet gemakkelijk of vanzelfsprekend voor de meeste mensen. Het duurt discipline en veel hard werk om dat gebeeldhouwde en afgezwakt buik te krijgen. Als u wilt afscheid van je buik vet en hallo tegen een slanke en platte buik, hier zijn zes dingen die je nu kunt doen.

  • Doe cardiovasculaire oefeningen. Je kunt niet ter plaatse trein weg buikvet door het doen van buikspieroefeningen alleen. Dit betekent, zal je lichaam niet afvallen of vet in een gebied alleen. U moet de regelmatige oefening die uw hartslag zal verheffen om je stofwisseling te verhogen. Hebben beide hoge intensiteit en een lage intensiteit workouts. Actief blijven zo veel mogelijk gedurende de dag. Neem de trap, lopen tijdens je lunchpauze of neem danslessen om uw hartslag op te staan.
  • Werk met behulp van uw core spieren. Core spieren zijn de groep van spieren in je buik. Dit is wat ondersteunt uw lichaam. Oefeningen zoals dansen, pilates, yoga en andere core oefeningen specifiek gericht zijn deze belangrijke groep van spieren. Het duurt doet buik crunches tot een groter en intenser niveau. Als je een sterke kern, heb je een betere houding en je zult in staat zijn om meer activiteiten te doen. Denk aan gymnasten, dansers en trapeze artiesten. Ze hebben allemaal een sterke kern spieren en geen buikvet.
  • Let op wat je eet. Bezuinigen op alle overbodige koolhydraten. Verminder het eten van zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals pasta en rijst. Schakel over naar volle granen en het verhogen van uw consumptie van fruit en groenten, die geladen zijn met vezels, vitaminen en mineralen. Stoppen met het drinken koolzuurhoudende en suikerhoudende dranken. Drink zuiver schoon water te helpen uw lichaam te ontgiften. Vergeet alcohol. Als u niet wilt dat een darm-of bierbuik, sloot de drank.
  • Eet kleinere porties vaker. In plaats van het eten van drie grote maaltijden per dag, over te schakelen naar die vier tot zes kleine maaltijden. Een kleine maaltijd kan een kom tomatensoep met volkoren crackers zijn of geroosterd volkoren bagel met kaas.
  • Zorg voor genoeg slaap. Mensen moeten ongeveer zes tot acht uur slaap per nacht, maar veel mensen krijgt slechts de helft van dat. Gebrek aan slaap van invloed op de stofwisseling van het lichaam en de manier waarop koolhydraten worden verbrand. Als je niet goed slapen, zal het moeilijker om vet te verliezen. Laat opblijven is een double whammy, omdat veel mensen snack op ongezonde snacks, terwijl 's nachts wakker. Ook is het moeilijker om wakker te worden in de ochtend uit te oefenen als je lusteloos door gebrek aan slaap de nacht ervoor.
  • Ga naar de dokter. Als je hebt geprobeerd alles wat de goede ouderwetse manier en nog steeds de flab rond je buik, plastische chirurgie te beschouwen als het laatste redmiddel. Er zijn minder invasieve procedures, zoals mesotherapie en andere lichaam beeldhouwen procedures. Buikwandcorrecties en liposuctie zijn cosmetische chirurgische ingrepen kun je net zo goed hebben gedaan, maar zorgvuldig af te wegen uw opties. Het is duur en kan er littekens op de huid. Wanneer niet door een gekwalificeerde chirurg, kan je eindigen met meer complicaties die u verwacht.


Hoe te verliezen buik vet met 6 eenvoudige stappen. Doe cardiovasculaire oefeningen.
Hoe te verliezen buik vet met 6 eenvoudige stappen. Doe cardiovasculaire oefeningen.

Het verliezen van je buikvet is een lang proces, maar blijf inzetten voor uw doel en het kan worden gedaan! Werk met een personal trainer om sneller resultaten te krijgen en neem een ​​holistische benadering van uw conditie en welzijn op je best uitzien.