E2h

Hoe te verlichting van de pijn en verkoudheid medicijnen te selecteren

De meeste koude en griep medicijnen te vallen symptomen alleen en niet de specifieke virussen. Ze zijn niet echt te genezen, maar ze kunnen tijdelijk verlichting en lichter symptomen te brengen. Verlichting van de pijn medicijnen, aan de andere kant, een of andere manier te helpen verlichten of het inperken van de oh-zo-veel verschillende pijnen en pijntjes geassocieerd met de gewone verkoudheid. Echter, zoals de meeste dingen in het leven, deze geneesmiddelen hebben zowel voordelen en risico's, en met iedere blootgestelde patiënt met lichtjes verschillende lichamelijke reacties. Er is niet een juiste manier om een ​​verkoudheid of griep te behandelen, maar er zijn een aantal van de behandeling opties die u kunt kiezen uit, met de juiste medische advies.

Hoe te verlichting van de pijn en verkoudheid medicijnen te selecteren. Neem medicijnen afhankelijk van uw symptomen.
Hoe te verlichting van de pijn en verkoudheid medicijnen te selecteren. Neem medicijnen afhankelijk van uw symptomen.

  1. Neem medicijnen afhankelijk van uw symptomen. Bijvoorbeeld, decongestiva zijn goed als u last heeft van neus of sinus congestie, terwijl antihistaminica gaan voor loopneus en jeukende waterige ogen. Als u astma, wees voorzichtig niet te antihistaminica nemen.
  2. De meeste over-the-counter (OTC) geneesmiddelen kunnen u slaperig maken, terwijl decongestiva je hyper, dus het is best niet te depressiva of downers te nemen als u niet van plan bent op het indienen van een 'ziekteverlof.'
  3. Neem nooit antibiotica voor een verkoudheid. Verkeerd gebruik van antibiotica zal verergeren uw conditie en kan leiden tot verdere antibiotica-resistente bacteriën. Praat met uw arts welk geneesmiddel het beste is voor u als u andere aandoeningen naast verkoudheid.
  4. OTC koude medicijnen en pijnstillers zijn een goede remedie voor oudere kinderen en volwassenen, maar kan fataal zijn voor kinderen jonger dan de leeftijd van vier. Houd in gedachten dat koude geneesmiddelen en pijnstillers symptoomverlichting te bieden, maar ze zullen niet voorkomen dat een verkoudheid of verkorten de duur ervan, en de meeste bijwerkingen hebben. Effectief in het verlichten vele soorten lichaam pijn, OTC pijnstillers zijn twee soorten: acetaminofen (Tylenol) en niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAIDs) die aspirine, ibuprofen en naproxen bevatten. U moet weten dat paracetamol veroorzaakt schade aan de lever voor een hogere dosis, dus het zou veel beter om te vermijden dat ze vooral voor kinderen, ouderen en mensen met lever disfuncties zijn.
  5. Bij het kiezen van Vitamine C of ascorbinezuur voor een koude, kunt u de niet-zure of alkalisch merken proberen, vooral als u van plan bent op het geven van hen om kinderen en mensen met hyperaciditeit en maagzweren.
  6. Ook moet u medicijnen kopen van geselecteerde drogisterijen naar behoren goedgekeurd en gecertificeerd door het Bureau of Food and Drugs (BFAD) of de Food and Drug Authority (FDA).

Verkoudheid en koorts zijn eigenlijk een natuurlijk lichaam fenomenen

Verkoudheid en koorts zijn eigenlijk een natuurlijk lichaam fenomenen, waarin je lichaam afweer systemen opstaan ​​om bepaalde ziekteverwekkers te elimineren. Hoesten, niezen, slijm afscheiding en lusteloosheid zijn goede tekenen dat je lichaam aan het vechten is tegen infecties en is tegen een goede weerstand tegen virussen, bacteriën en andere binnendringende micro-organismen te elimineren. Hoofdpijn en spierpijn zijn lichaam signalen voor voldoende rust en herstel. Echter, wanneer er behoefte aan medische interventie, moet u de praktijk waakzaamheid en worden goed geadviseerd over mogelijke directe bijwerkingen en lange-termijn effecten op het nemen van farmaceutische drugs. En het is een must om zorgvuldig etiketten te lezen voordat u een koude medicatie om over-uitputting van uw lever en nieren te voorkomen.