E2h

Hoe te urinewegen infecties te behandelen

Normaal gesproken

Normaal gesproken, urine dat uit het lichaam is al steriel. Het is vrij van alles wat infecties kunnen veroorzaken, zoals schimmels, virussen en bacteriën. Urineweginfectie (UTI) treedt op wanneer een kleine hoeveelheid van een van deze organismen kunnen vastklampen aan opening van de plasbuis. Ze beginnen zich te vermenigvuldigen en binnenkort zal een infectie veroorzaken. Voor patiënten, infectie kan worden vertaald naar meer frequent urineren, ongemakken rond de blaas en plasbuis bij het plassen, bewolkt en roodachtige urine, en de algemene negatieve gevoel.

Hoe te urinewegen infecties te behandelen. Neem antibacteriële geneesmiddelen.
Hoe te urinewegen infecties te behandelen. Neem antibacteriële geneesmiddelen.

Wanneer onbehandeld, kan leiden tot verdere UTI infectie naar andere delen van het lichaam zoals de ribben en nieren. In dat geval braken, misselijkheid en rugpijn worden ervaren. Laat dat niet gebeuren door het volgen van de tips voor het behandelen van UTI hieronder:

  • Raadpleeg een arts. Het merendeel van de UTI symptomen zijn ook tekenen van andere ziekten. Het is belangrijk om uw arts te raadplegen om ervoor te zorgen dat de oorzaak van deze symptomen is UTI en niet iets anders. De arts zal een urineonderzoek om de hoeveelheid bacteriën in de urine te bepalen. Maar voor deze test om nauwkeurig moet genitale gebied worden gewassen en het monster moet de midstream urine zijn. U kunt de midstream urine door plassen een beetje en dan het krijgen van een monster van het resterende urine. De eerste stoom van urine kan een soort van micro-organismen, hetgeen kan worden bepaald zoals schadelijke bacteriën. Dit is meestal normaal, zodat artsen raden het krijgen van de midstream urine.
  • Neem antibacteriële geneesmiddelen. Elke antibacteriële geneesmiddelen voor UTI kan worden gebruikt voor de behandeling. Maar het is nog steeds een zekerder manier als dokter werd geraadpleegd. Er zijn veel medicijnen die er zijn, maar slechts weinigen zijn compatibel voor de patiënt. De arts zal meestal adviseren ampicilline, nitrofurantoïne, amoxicilline en trimethoprim voor ongecompliceerde urineweginfecties. Meer ingewikkelde gevallen moet krachtiger drugs zoals trovafloxin, ciprofloxacine, norfloxacine, ofloxacine en. Het nemen van een van deze geneesmiddelen zal de infectie reeds te behandelen binnen twee dagen. Echter, artsen zullen continu nemen van de drug aanbevelen voor een week of twee om ervoor te zorgen dat de infectie echt weg is.
  • Neem een pijnstiller. Voor gevallen van ernstige pijn, artsen vaak een pijnstiller voorschrijven, samen met het nemen van anti-bacteriële middelen. Hoewel volkomen veilig, nog steeds een arts te raadplegen voordat u besluit op het nemen van een pijnstiller geneesmiddel. Sommige van deze geneesmiddelen zou negatieve effect van de antibacteriële geneesmiddelen. Ook, volg dan de arts aanbevolen dosering bij het nemen van deze of zelfs andere drugs.
  • Gebruik warm kompres om pijn te verlichten. Sommige urineweginfecties veroorzaken hevige pijn op de blaas. Voel je opgelucht door het toepassen van warme kompres op het gebied. U kunt het toevoegen warm water in een glazen fles en zet het op het gebied. Laat het gedurende enkele minuten en verwijder het. Weer Zet het op het gebied tot je voelt opgelucht.
  • Vermijd dingen die moeten worden vermeden. Het drinken van alcohol, zal koffie, thee, frisdrank en alleen beroven het lichaam met water. Kruidig ​​voedsel kan irriterend zijn voor de blaas, ook. Het roken van sigaretten negatieve neveneffecten voor de infectie en de medicatie. Stoppen met roken sigaret tenminste als u onder medicatie.


Zie de arts na de voorgeschreven medicatie om te controleren of u nog UTI. Gone symptomen kunnen tekenen zijn, maar deze zijn niet betrouwbaar. Urineonderzoek moet worden gedaan om ervoor te zorgen dat er meer geen spoor van bacteriën, virussen of schimmels in de urine. Alleen door dit dat de patiënt kan er zeker van zijn dat zijn UTI is behandeld.