E2h

Hoe te tricep halter uitbreiding oefeningen te doen

Kracht of gewicht opleiding

Kracht of gewicht opleiding, in combinatie met aerobic oefeningen, is het altijd belangrijk om ons lichaam te behouden in topconditie. Een van de essentiële lichaamsdelen we moeten versterken is onze triceps, of de grote spier aan de kant van de arm recht boven de elleboog. Er zijn vele manieren om de versterking van onze triceps, en een doeltreffend instrument om te gebruiken is de halter of gewichten.

Tricep halter uitbreiding oefeningen worden ook wel bekend als de schedel breker oefeningen. Ironisch genoeg is deze naam afgeleid van een verkeerde manier van doen van de oefening-het verlagen van de halter naar rechts richting de schedel. Goed uitgevoerd, maar deze oefeningen maken de spieren aan de achterkant van de bovenarmen.

Hoe te tricep halter uitbreiding oefeningen te doen. Laat de halter achter het hoofd.
Hoe te tricep halter uitbreiding oefeningen te doen. Laat de halter achter het hoofd.

Hier zijn een aantal oefeningen technieken om uw triceps te versterken met behulp van halters:

Zitpositie

  1. Ga op een stoel met een rechte rug, je buikspieren strak en je voeten plat op de vloer.
  2. Pak een halter rond de schacht aan beide handen, en breng het tot volledige armlengte.
  3. Laat de halter achter het hoofd, waarbij de bovenarmen stabiel. Denk eraan dat de focus van de beweging hier de onderarmen (het gedeelte tussen de elleboog en de pols). U moet rek voelt in uw triceps.
  4. De eindstand hier moeten de ellebogen op het hoogste punt, schouders naar beneden, halter aan de hals positie.
  5. Keer terug naar de beginpositie, herinneren aan je elleboog vast aan de top. Herhaal de procedure, je kan 1-3 sets doen met 10-12 herhalingen per stuk.

Merk op dat deze oefening daadwerkelijk kunnen ook worden gedaan opstaan. Zorg ervoor dat je je rug recht, Buik strak terwijl dit te doen.

Een ander alternatief is een hand gebruiken in plaats van twee te houden van de halter. Vergeet niet om alternatieve armen na elke set.

Kracht of gewicht opleiding. Rechtdoor ging op een plat bankje.
Kracht of gewicht opleiding. Rechtdoor ging op een plat bankje.

Liggende positie

  1. Rechtdoor ging op een plat bankje, buig je knieën en houd uw voeten stevig op de grond. Vergeet niet om uw lichaam te houden op een comfortabele positie. Een optie is het plaatsen van uw voeten op de bank zelf, als het u past beter.
  2. Houd dumbbells op beide handen vast, til de wapens tot hun volledige lengte.
  3. Breng beneden onderarmen op een 90-graden positie ten opzichte van uw lichaam. Vergeet niet om je ellebogen te houden op schouderbreedte terwijl je dit doet. Controle van de armen en houd ze op deze afstand van het lichaam, vermijd het gemeenschappelijke 'Skull Crusher' fout. Een andere optie is om de ellebogen (in plaats van de 90 graden positie) buigen en aan de halters achter je hoofd zakken, totdat het niveau met de bank top.
  4. Het is belangrijk om alle bewegingen concentreren op de onderarm. Vermijd slingeren of schokken een ander deel van je lichaam om volledig van de mogelijkheden van deze oefening.

Een andere mogelijkheid om deze exercitie is om slechts een halter Gebruik een met beide handen vast te houden en met een arm uitgewerkt tegelijk.

Gewicht opleiding kan intimiderend lijken op het eerste

Gewicht opleiding kan intimiderend lijken op het eerste, maar na verloop van tijd u zult aangenaam verrast om te merken dat je de behandeling zwaardere gewichten met minder inspanning. Vergeet niet, net als bij elke onderneming, het belangrijkste is om het te starten, en om door te gaan. Veel plezier!