E2h

Hoe te tarwekiemolie gebruiken

Tarwekiemolie heeft veel nuttige toepassingen

Tarwekiemolie heeft veel nuttige toepassingen. Het is een ruwe olie met een sterk aroma en dikke consistentie die kunnen worden verkregen uit de kiemen van tarwekorrels. De kiem bevat slechts drie procent van het totale gewicht van de tarwekorrel, maar bevat vijfentwintig procent van het totale percentage eiwitten, vitaminen en mineralen van de korrel. Dit is waar de meeste van de huid en geneeskrachtige voordelen van tarwekiemolie vandaan komen. Hier is hoe je kunt tarwekiemolie te gebruiken in verschillende toepassingen.

  • Omdat het veel eiwitten en lecithinen en vitaminen en mineralen, tarwekiemolie gebruikt om veel huidproblemen. Het is bekend kunnen eczeem en psoriasis te behandelen. Als je huid zweren en brandwonden, is tarwekiemolie ook bekend om effectief te genezen die huidproblemen. Het kan ook extern worden toegepast als het helpt kalmeren en hydrateren de droge huid en het verbeteren van de doorbloeding van de huid.
  • U kunt ook rechtstreeks toe te passen op uw huid om dermatitis te behandelen. Het is ook bekend om littekens te verminderen, zelfs en kalmeren de huid cellen die zijn beschadigd door overmatige blootstelling aan de zon. U kunt kopen tarwekiemolie in capsules en direct wrijf het op de verbrande of beschadigde plek.
  • U kunt ook proberen om tarwekiemolie toe te voegen in uw gerechten. Je kunt het in je pastagerechten en zelfs op uw salades en groenten. Zorg er wel voor dat je niet te veel zetten sinds tarwekiemolie heeft een zeer sterke geur. Voeg gewoon een motregen en zorg ervoor dat je niet te verwarmen, omdat het belangrijk eiwit complexen worden afgebroken door een dergelijk proces.
  • Afgezien van het gebruik ervan buiten in de vorm van body lotion of crème, je kunt het ook innemen als voedingssupplement. Anders dan dat een rijke bron van vitamine E, het heeft ook een aanzienlijke hoeveelheid andere essentiële vitaminen zoals A, B1, B2, B3, B6, D en F. Er is ook veel belangrijke vetzuren en eiwitten. Dit is de reden waarom tarwekiemolie heeft veel cosmetische en helende doeleinden.
  • Het is ook bekend dat tarwekiemolie verbetert uithoudingsvermogen door de octacosanol, een lange keten van verzadigde primaire alcohol die het bevat. Hoewel dit nog niet wetenschappelijk bewezen, is het gebruikt in de jaren 1960 door sommige atleten het vergroten van hun spierkracht en uithoudingsvermogen.
  • U kunt tarwekiemolie ook gebruiken als een anti-aging product. Dit is waarschijnlijk de reden waarom het wordt toegevoegd aan drager oliën alvorens te worden toegepast op de huid tijdens de massage en aromatherapie sessies. Het kan verminderen rimpels, striae en littekens onder anderen.


Hoe te tarwekiemolie gebruiken. Omdat het veel eiwitten en lecithinen en vitaminen en mineralen, tarwekiemolie gebruikt om veel huidproblemen.
Hoe te tarwekiemolie gebruiken. Omdat het veel eiwitten en lecithinen en vitaminen en mineralen, tarwekiemolie gebruikt om veel huidproblemen.

Ter verhoging van de houdbaarheid, is het raadzaam dat u tarwekiemolie koelkast om te voorkomen dat ranzig en muf. Tarwekiemolie heeft een typische levensduur van ongeveer zes tot acht maanden.