E2h

Hoe te stoppen met het eten van suiker

Of het nu voor een betere ingebouwde of een gezonder lichaam

Of het nu voor een betere ingebouwde of een gezonder lichaam, zal het kappen van uw suiker inname altijd helpen. Suiker is ongetwijfeld een van de redenen waarom we zoetigheden genieten zoals gebak en chocolade. Maar dat zoetheid wordt geleverd met een prijs-extra calorieën die we niet echt nodig hebben. Het kappen van uw suiker inname zal helpen verminderen uw calorie-niveau en op de lange termijn zal u helpen om slanker en genieten van een gezonder lichaam. Echter, meer dan het kappen van suiker, stoppen met het voor een goede is veel beter.

Het probleem is, de meeste mensen vinden het moeilijk om te stoppen het eten van suiker, vooral omdat veel producten in onze boodschappen hebben tegenwoordig suiker. De volgende tips kunnen u helpen stoppen met suiker:

  • Doe het langzaam. De meeste mensen zijn comfortabel stoppen iets beetje bij beetje. Als je net als dat, dan stoppen met het eten van suiker met opzet. Voor nu, stop het toevoegen van suiker aan uw sap, koffie of thee. Later, stop het consumeren van producten met suiker.
  • Doe het abrupt. Bent u het soort persoon die is comfortabeler stoppen iets abrupt? Als dat zo is, dan helemaal stoppen met het eten van suiker voor een goede start op dit moment-van de voor de hand om de add-on suikers. Verwachten dat een aantal verlangens ervaren na enkele dagen, dat wel. Maar hoe vaker je wint boven je verleidingen, hoe meer stappen je wordt dichter bij volledig stoppen met het eten van suiker.
  • Weg ermee. De voedingsmiddelen in uw pantry spreken over uw dieet. Als u wilt stoppen met het eten van suiker, beter beginnen het weggooien van uw suiker en voedsel met een hoog-suikergehalte. Op uw volgende reis naar de supermarkt, zorg ervoor dat je deze dingen niet te kopen. Op die manier heb je geen andere keuze dan alternatieve zoetstoffen of beter voedsel keuzes te maken.
  • Hebben natuurlijke snoepjes. Ons lichaam is gemaakt om het verlangen naar zoetigheid. Dit betekent niet dat je moet stoppen met het proberen om suiker te stoppen, dat wel. Dit alleen betekent dat je moet slaan zoete voedingsmiddelen die natuurlijk zijn als vers en gedroogd fruit, honing en suiker-vrije alternatieven. Op deze manier kunt u nog altijd uw tong verlangen naar zoetigheid zonder tijdrovende iets slecht voor je gezondheid.
  • Blijf op de hoogte. Niet alleen suiker mogelijk chocolade of andere duidelijke suikerbronnen worden vermeden. Suiker kan afkomstig zijn van niet-zo voor de hand liggende bronnen zoals sommige koolhydraten. Witte rijst, witte bloem, en wit brood kan niet erg zoet. Maar hun samenstelling breekt af in suiker, dus het is als het eten van suiker, zelfs als je alleen het eten witte rijst. Er zijn betere alternatieven voor deze voedingsmiddelen toch zoals volkoren brood en bruine rijst.
  • Kieskeurige eten. Het leven van suiker stoppers is erg moeilijk. Een van de moeilijkste uitdagingen is het opgeven van eten. Je hoeft niet echt om dat te doen. Als je uit eten gaat, vraag de ober om voedsel dat vrij is van suiker te bereiden. Veel mensen doen dat, hoe dan ook, net als de vegetariërs, mensen die allergisch zijn voor bepaalde voedingsmiddelen, of mensen met gezondheidsproblemen. Je hoeft niet uit te leggen waarom je geen suiker graag in je eten. Ze zullen begrijpen uw bezorgdheid en ze zullen gelukkig zijn om je eten aan te passen.

Het is zeker moeilijk om te stoppen iets wat je graag

Hoe te stoppen met het eten van suiker. Hebben natuurlijke snoepjes.
Hoe te stoppen met het eten van suiker. Hebben natuurlijke snoepjes.

Het is zeker moeilijk om te stoppen iets wat je liefde. Maar vergeet niet, dit is voor een groter goed. U zult zich beter voelen van binnen en buiten als je eenmaal succesvol stoppen met suiker. Temptations zal langs de weg. Houd bepaald jezelf en iemand om u te herinneren aan het stoppen met suiker. Op die manier zullen jullie sterker zijn tegen verleidingen te weten dat er iemand je in de gaten.