E2h

Hoe te stoppen met brandend maagzuur

Is een branderig gevoel houden je 's nachts wakker

Is een branderig gevoel houden je 's nachts wakker? De pijn en ongemak veroorzaakt door brandend maagzuur of zure reflux en worden ondraaglijk en degenen die nog nooit hebben meegemaakt dat het niet het niveau van de pijn die je voelt tijdens een flare-up te begrijpen. Het goede nieuws is dat je niet langer te lijden. Volg deze stappen en u kunt verminderen of eventueel te beëindigen uw maagzuur. Voor een gegarandeerde holistisch programma om uw maagzuur beëindigen voor een goede, adviseer ik Brandend maagzuur niet meer. Het beste van alles, is het niet nodig antacida of drugs.

  1. Neem een antacidum. Als brandend maagzuur is een zeldzaam ding of treedt alleen op na een zeer zware maaltijd, dan een paar antacida dienen oplossen van uw probleem. Bij brandend maagzuur meer dan een keer per week optreedt, moet u wellicht zure reflux en een groter probleem.
  2. Maak een wandeling om stress te verlichten. Stress bijdraagt ​​aan zure reflux. Het nemen van een wandeling na het diner zal u helpen u ontspannen en geef uw lichaam de tijd om uw maaltijd te verteren voor het slapen gaan.
  3. Elimineer de voedingsmiddelen die brandend maagzuur verergeren. Voedingsmiddelen zijn onder andere koffie, frisdrank, chocolade, kruidig ​​voedsel, tomaten, rode wijn en zuivelproducten. Begin door het elimineren van al deze uit uw normale dieet. Zodra uw maagzuur onder controle is, moet u in staat om toe te voegen weer een aantal van deze items. Probeer door het toevoegen van een item voor een week om te zien of het verergert uw slokdarm of niet. Sommige van deze zure voedingsmiddelen kunnen bijdragen aan brandend maagzuur, maar de enige manier om zeker te weten is om te testen ze een voor een.
  4. Vertraag tijdens de maaltijden. Het eten van snel of zonder na te denken is een goede manier om veel te eten en boos je maag. Vertragen door het nemen van kleine hapjes en het instellen van de vork neer tussen elke hap. U zult genieten van uw maaltijd meer en het zal niet terug te vechten zo vaak.
  5. Raadpleeg uw arts. Brandend maagzuur kan zure reflux of GERD (gastro-oesofageale reflux) zijn. Er zijn redenen waarom maagzuur wordt een back-up in uw slokdarm en je pijn. Uw arts kan u helpen bepalen van de oorzaak en mogelijke behandelingen.
  6. Stel uw slaap positie. Velen vinden dat brandend maagzuur is op zijn slechtst tijdens de nacht. Als pijn houdt je op, probeert u uw slaap positie, zodat uw hoofd en schouders zijn verheven boven je maag. Het kan ongemakkelijk om op deze manier slapen op het eerste, maar de verlichting van uw maagzuur zal het gemakkelijker maken om te slapen.
  7. Overweeg een over-the-counter medicatie. Er zijn verschillende opties voor maagzuurremmers die zure flare-ups of geneesmiddelen zoals Prilosec of Zantac, die werken aan het zuur niveaus in uw maag te verminderen stoppen.

Hoe te stoppen met brandend maagzuur. Brandend maagzuur niet meer.
Hoe te stoppen met brandend maagzuur. Brandend maagzuur niet meer.

Brandend maagzuur kan een deuk in je dag en houden u van het genieten van je leven. Neem de leiding over uw maagzuur en stop flare-ups door de volgende stappen.