E2h

Hoe te stoppen met bloeden tandvlees

Mondhygiëne is net zo belangrijk, zo niet meer, als fysieke en andere vormen van hygiëne. Het verzorgen van uw tanden en tandvlees regelmatig is van vitaal belang aan het hebben van gezonde tanden en het benadrukken van je persoonlijkheid, als je praat, lacht of dicht bij andere mensen. Niets schrikt mensen meer dan een slechte adem of vergeeld en slecht verzorgd gebit. Anders dan het overbrengen van een aangename en aantrekkelijke verschijning, is het essentieel om een ​​goede mondhygiëne te behouden voor toekomstige gezondheidsproblemen en ziekten te voorkomen. In aanvulling op onze tanden, behoud van gezonde en roze tandvlees is ook van cruciaal belang. Bloeden tandvlees, blaren of gom verkleuring zijn niet gevaarlijk op zich, maar zijn een indicatie van meer ernstige problemen die kunnen escaleren tot ernstige ziekten of infecties. Veel voorkomende ziekten, waarvan bloeden tandvlees is symptomatisch, zijn gingivitis en parodontitis. Andere oorzaken van bloeden tandvlees zijn medicijnen die het bloed, zoals aspirine, die interfereren met het vermogen om te stollen bloed te verdunnen. Er zijn vele manieren om het bloeden tandvlees te stoppen, sommige zijn simpel kuren die je kunt proberen thuis, en anderen zijn meer te maken met na een goede mondhygiëne regime. Lees verder verder om erachter te komen hoe je kunt stoppen of te voorkomen bloeden tandvlees.

Stap 1

Hoe te stoppen met bloeden tandvlees. Gebruik mondwater met essentiële oliën.
Hoe te stoppen met bloeden tandvlees. Gebruik mondwater met essentiële oliën.

Gebruik mondwater met essentiële oliën. Mondwater formuleringen die essentiële oliën zoals kamille, mirre, tinctuur, Echinacea of ​​pepermunt olie bevatten moet regelmatig worden gebruikt. De anti-inflammatoire eigenschappen van deze essentiële oliën helpen bij het terugdringen van de groei van micro-organismen zoals bacteriën in de mond. In de meeste gevallen bloeden tandvlees optreden vanwege bacteriële infecties in de mond.

Stap 2

Meer vitamine C. Verhogen van de hoeveelheid vitamine C in uw dagelijkse voeding zal helpen verlichten bloeden tandvlees. Vitamine C kan worden ingezogen op twee manieren - mondeling, in de vorm van tabletten of capsules, of door het eten of drinken van het sap van citrusvruchten, zoals sinaasappelen, limoenen of citroenen.

Stap 3

Regelmatig borstelen. Het is belangrijk om zich te houden aan een regelmatige regime van het borstelen van uw tanden en tandvlees tweemaal daags, en na de maaltijd. Borstelen techniek is net zo belangrijk, zorg ervoor dat de hoek van de tandenborstel haren onder een hoek van 45 graden ten opzichte van tanden en het tandvlees, borstelen in slow afwisselend met de klok mee en tegen de klok in beweging.

Stap 4

Dingen om te vermijden. Om te voorkomen dat bloeden tandvlees, is het beter om te voorkomen dat stoffen zoals alcohol, of over-the-counter medicatie, zoals aspirant in excessieve doseringen. Andere dingen om te vermijden zijn kauwen of roken tabak, koolzuurhoudende dranken, zure voedingsmiddelen, enz.

Stap 5

Regelmatig borstelen. Dingen om te vermijden.
Regelmatig borstelen. Dingen om te vermijden.

Met behulp van kruiden-, fluoride-vrij tandpasta. Er zijn verschillende tandpasta op de markt die zijn geformuleerd met kruiden zoals bloodroot, grapefruit zaden, etc die voornamelijk alkaloïde in de natuur. De meeste micro-organismen zoals bacteriën gedijen in zeer zure omgevingen, vandaar stoffen die alkalisch van aard zijn goede neutraliserende.

Stap 6

Regelmatige tandarts voor controle. Zorg ervoor dat u uw tandarts te bezoeken ten minste tweemaal per jaar en regelmatig reinigen gedaan om tandplak en tandsteen te verwijderen van uw tanden te krijgen. Dit, samen met een goede mondhygiëne, zal helpen bij het houden van uw tanden en tandvlees gezond.


Stoppen bloeden tandvlees makkelijk is, loont het om te volgen een reguliere regime van reiniging en gezonde eetgewoonten te bloeden tandvlees te voorkomen en te voorkomen dat meer ernstige problemen.