E2h

Hoe te stoppen met bètablokkers

Bètablokkers zijn een soort van geneesmiddelen die vooral worden gebruikt in het beheer, de behandeling en preventie hartaanval, hoge bloeddruk, hoofdpijn, rillingen, angst en hypertensie. Deze medicatie kan effectief verminderen uw adrenaline en elke vorm van stress hormonen, hetgeen resulteert in een ontspannen en zorgeloze toestand te allen tijde. De meeste mensen die hartproblemen vaak gebruik van bètablokkers om hun hart op afstand te houden. Als je zijn het innemen van dit al geruime tijd, kunt u niet plotseling stoppen met de inname of anders, het kan een aanval die fataal kan zijn veroorzaken. Echter, er zijn manieren waarop u kunt doen om langzaam bètablokkers te stoppen van uw systeem, maar je moet heel voorzichtig zijn bij het doen van deze! Lees verder om meer te leren.

Hoe te stoppen met bètablokkers. Langzaam zet je medicijnen tot stilstand.
Hoe te stoppen met bètablokkers. Langzaam zet je medicijnen tot stilstand.

  1. Raadpleeg uw arts. Zorg ervoor dat u eerst controleren op uw arts als het goed is om te stoppen met de inname van bètablokkers. Deze stap is zeer belangrijk, vooral als u hartproblemen en dergelijke hebben. Als je wel hartaandoeningen, zou uw arts waarschijnlijk ontmoedigen u op uw plan op beëindiging van het gebruik van deze medicatie. Vergeet niet, er is een reden waarom u het nemen van bètablokkers en daarom kan je leven redden. Echter, als je hebt geen hart problemen, is de kans groot, wordt u aangeraden dat u kunt stoppen met het gebruik bètablokkers.
  2. Langzaam zet je medicijnen tot stilstand. Het is cruciaal dat je langzaam bètablokkers te stoppen door het verminderen van de dosis in kleine hoeveelheden per gebruikelijke inname. Dit zal je lichaam veel tijd aan te passen aan de langzaam verdwenen drug. Stoppen abrupt kan zeer gevaarlijk zijn en kan leiden tot fatale gevolgen.
  3. Controleer uw bloeddruk. Omdat bètablokkers houd uw bloeddruk laag en stabiel, is het belangrijk dat je constant het bewaken tijdens dit proces. Verwacht uw bloeddruk te verhogen wanneer u stoppen met het gebruik van deze drug. Dagelijks doen deze stap. Als uw bloeddruk verhoogd tot 140/90, bel dan onmiddellijk uw arts.
  4. Let op voor een aantal bijwerkingen. Terwijl je langzaam afnemen de dosering, zou je een lichte hoofdpijn, licht gevoel in het hoofd, misselijkheid en een beetje van angst te voelen. Maak je geen zorgen, dit is volkomen normaal. Echter, als deze bijwerkingen begon te intensiveren, zorg ervoor dat u snel uw arts bellen. Je zou nodig hebben sommige medicijnen om te helpen uw lichaam te herstellen van het gebrek aan beta-blokkers.
  5. Zorg voor een aantal andere remedies. Als u het nemen van bètablokkers aan uw angst problemen te beheren, kunt u een andere vorm van medicijnen om uw ziekte te behandelen krijgen. U kunt naar elke medische winkel en kiezen voor kruidenmiddel of u kunt uw psychiater bellen en hebben een voorgeschreven medicijn dat kan u zich beter voelt.

Volg gewoon deze effectieve en eenvoudige stappen

Volg gewoon deze effectieve en eenvoudige stappen. Wees zeer consequent bij het nemen van deze stappen om de beste resultaten te garanderen. Dit kan enige tijd duren, dus wees geduldig. Het is voor je eigen bestwil. Als je besluit om weer te drinken deze med, zorg ervoor dat u uw arts eerst te raadplegen voordat popping deze pillen in je mond. U moet weten of het nog veilig is voor u om het te nemen.