E2h

Hoe te STD symptomen te behandelen

Seksueel overdraagbare aandoeningen (SOA) kunnen worden doorgegeven door middel van verschillende vormen, zoals orale, vaginale en anale. Onderzoek naar het internet, het lezen van boeken, het bijwonen van seminars en het stellen van een arts over informatie over soa's kan vragen beantwoorden die je hebt. De meest voorkomende soa's, hun symptomen en behandelingen worden als volgt weergegeven:

Hoe te STD symptomen te behandelen. Chlamydia wordt gekenmerkt door ongewone afscheiding uit de vagina of penis.
Hoe te STD symptomen te behandelen. Chlamydia wordt gekenmerkt door ongewone afscheiding uit de vagina of penis.

  1. Chlamydia wordt gekenmerkt door ongewone afscheiding uit de vagina of penis, branden met plassen, en pijn in de testikels. Dit STD kan worden genezen en gemakkelijk te behandelen met antibiotica. De symptomen kunnen leiden tot irritatie, pijn in de onderbuik, huidwonden en oogontsteking. Voor vrouwen, kan dit leiden tot bekken ontstekingsziekte. Het wordt aanbevolen behandeling als al het verschijnen van de symptomen. Behandelingen omvatten af ​​te zien van het hebben van seks, het raadplegen van een arts, het nemen van antibiotica, en het gebruik van condooms. Het geslacht partner van de patiënt moet ook worden beoordeeld en behandeld.
  2. Genitale herpes presenteert duidelijke symptomen zoals vaginale blaren, kleine rode bultjes en open zweren op de vagina of penis. Er is vaginale afscheiding bij vrouwen. De geïnfecteerde persoon lijdt aan hoofdpijn, koorts en spierpijn. Wanneer de STD is in zijn opmars fase, klieren in het genitale gebied te worden gezwollen en pijnlijk, benen en billen zijn pijnlijk. Het innemen van medicijnen alleen verlaagt de ernst van de symptomen, maar niet helemaal genezen van de patiënt, omdat de symptomen blijven terugkomen. Wanneer een individu krijgt deze ziekte zal het met hem leven.
  3. Gonorroe wordt gekenmerkt door brandende pijn bij het plassen en bloederige of soms gelige afscheiding uit de vagina of penis. Zodra het eerste symptoom verschijnt, zoals een ongewone pijn of uitslag, het is al een signaal om zich te onthouden van seks en raadpleeg een arts. Deze ziekte kan volledig worden genezen, maar het komt terug als de partners niet voorzichtig bent. Antibiotica die worden voorgeschreven door de arts belofte reliëf en het is belangrijk dat alle voorgeschreven medicatie worden. Latex condooms kan het risico op het krijgen van de ziekte.
  4. Syfilis is een SOA veroorzaakt door de spirochetal bacterie die je kunt krijgen door geslachtsgemeenschap. Het kan ook worden overgedragen van de moeder om een ​​kind als de moeder een vaginale geboorte. De symptomen van de ziekte zijn talrijk, de meest voorkomende is de aanwezigheid van zweren op het genitale gebied. Een injectie van penicilline zal genezen van een patiënt die is aan syfilis leed voor minder dan een jaar. Als de ziekte meer dan een jaar oud zijn extra doses nodig om de persoon te behandelen. Zich onthouden van seksueel contact is de meest effectieve behandeling voor de symptomen van syfilis.

Een patiënt huidige gezondheidstoestand bepaalt hoe de symptomen moeten worden behandeld. Zwangere patiënten moeten onmiddellijk worden behandeld met de meest subtiele aanpak voor een verdere bijwerkingen te voorkomen. Patiënten met andere gezondheidsproblemen zoals hart-gerelateerde ziekten, allergieën en dergelijke worden vaak behandeld met gecombineerde professionele medische specialismen.