E2h

Hoe te staan ​​dumbbell curls doen om de arm sterkte te verhogen

Er zijn zo veel sterkte gebouw oefeningen die u kunt uitvoeren met behulp van een halter, en een van de meest populaire is de staande dumbbell krullen. Deze oefening routine vooral gericht op de biceps, of de spier zich op de bovenarm. Ja, dit is de spier meestal gebogen en getoond uit, om te bewijzen hoe sterk of hoe fit je bent. Als je een van die mensen die willen grotere biceps hebben, of als u gewoon wilt uw arm sterkte te verhogen, dan alles wat je nodig hebt is ongeveer 15 tot 20 minuten trainingstijd en een paar dumbbells en gewichten. By the way, kan je deze oefening routine of opstaan, of zitten, afhankelijk van wat meer comfortabel voor je.

Hoe te staan ​​dumbbell curls doen om de arm sterkte te verhogen. Ga rechtop staan ​​met je rug.
Hoe te staan ​​dumbbell curls doen om de arm sterkte te verhogen. Ga rechtop staan ​​met je rug.

Hier is wat je doet:

  1. Ga rechtop staan ​​met je rug. Buig je rug of hunching over. Houd je buikspieren strak, je voeten plat op de vloer en de schouder - breedte uit elkaar, en je schouders en borst op. Altijd maken er een punt om de juiste houding te handhaven om elke vorm van spierspanning te voorkomen en om ten volle profijt van de voordelen van deze oefening.
  2. Hang je armen recht langs je lichaam, met een halter in elke hand. Zorg ervoor dat u uw handpalmen positie tegenover uw lichaam.
  3. Buig je armen en omhoog. Als u uw onderarmen omhoog, vergeet niet om je handpalmen draaien, zodat het eindigt naar je lichaam.
  4. Altijd recht te houden je armen. Vermijd flailing het als veel mensen ten onrechte doen terwijl gebouw momentum om de gewichten te verhogen. Je moet je de kracht om de dumbbells te verhogen van uw bovenarmen. Houd uw schouders niveau. Gebruik je elleboog als draaipunt.

    Houd ook je bovenarmen stevig tegen uw kant, isoleren de onderarmen en daar focus je beweging. Je moet het gevoel de rek-up van uw biceps, vergeet niet, het is precies wat je te ontwikkelen, dus het is waar de druk moeten worden geplaatst.

    Uw positie op dit punt heeft je ellebogen op slot, met de dumbbells bijna tot aan je schouder (de borst) en uw bovenarm aan uw onderarm.

  5. Bij het bereiken van de positie waar u die de halters omhoog, knijp je biceps voor een telling en dan beginnen om deze te verlagen langzaam en met controle. Laat je armen zakken als een dood gewicht.
  6. Als de halters naar beneden gaan, weer draai je je hand, zodat je handpalmen zijn opnieuw voor je lichaam.

Buig je armen en omhoog. Altijd recht te houden je armen.
Buig je armen en omhoog. Altijd recht te houden je armen.

Hoewel zoals we eerder vermeld is het van belang om de juiste houding te handhaven gedurende de gehele oefening, doe je lichaam te licht naar voren leunen als je lager het gewicht, en te zwaaien als je de orde gesteld. Niet echter toegeven aan de neiging om het momentum van ergens anders, maar je biceps te verzamelen.

Vergeet niet

Vergeet niet, het begint allemaal met de juiste houding en realistische verwachtingen. Precies goed te beginnen, keep it going, en u zult zeker aangenaam verrast door de nieuwe en beter je je geworden bent. Gelukkig oefenen!