E2h

Hoe te spierkrampen te behandelen met magnetische therapie

Spierkrampen

Spierkrampen, de plotselinge pijn die je voelt in de voeten en kuiten, het gevolg zijn van de samentrekking van de spieren. Spierkrampen zijn meestal draaglijk, maar in bepaalde gevallen, ze kunnen invloed hebben op uw dagelijkse functies. Goede zaak is, afgezien van medicijnen, spierkrampen kunnen ook worden verlicht met magnetische therapie. Deze therapie gebruikt hoofdzakelijk magneten, die een magnetisch veld om betere doorbloeding bevorderen en verlichten de spanning in de spier vormen. Als u vaak last van spierkrampen, kan magnetische therapie voor u werken. Hier zijn een aantal dingen die je zou moeten overwegen.

  • Plaats de magneet op de aangetaste plaats. Magneten worden gebruikt door ze tegen de kramp site. Therapeutische magneet fabrikanten hebben producten die worden geleverd met riemen en wraps, zodat de magneten op hun plaats blijven. Maar er zijn veel producten die u kunt verkennen en proberen. U kunt bijvoorbeeld proberen magnetische enkelbanden, magnetische inlegzolen, magnetische pleisters, en magnetische bandages. Al deze producten worden gebruikt in de buurt van de benen en voeten en kan daardoor verlichting van spierkrampen.
  • Kijk uit voor bijwerkingen. Bijwerkingen geassocieerd met magnetische therapie zijn weinig en kleine. Hoofdpijn, misselijkheid en duizeligheid komen vaak voor. Dus als je het gevoel een van deze tijdens het gebruik van magneten, beseffen dat het vrij normaal is.
  • Zet geen magneten op wonden. Als je wonden ergens in de buurt van de kramp site, zorg ervoor dat de magneet niet te zetten. Hetzelfde geldt als u een ontsteking van de huid of infectie. Als je wel van toepassing magneten, bent u waarschijnlijk zwelling en meer pijn ervaren. In het geval dat u wonden, laat ze eerst genezen voordat magneten.
  • Realiseer je dat magnetische therapie resultaten op verschillende mate levert. Omdat iedereen uniek is, iedereen reageert op magneettherapie anders. Sommige kan verlichting in een keer, anderen niet. Toch kunnen sommige vinden geen verlichting op alle. Als magnetische therapie niet produceert de resultaten die u verwacht, probeer het plaatsen van magneten op verschillende punten. Doe dit totdat u gunstige resultaten.
  • Vergeet niet dat sommige objecten gevoelig zijn voor magneten. Horloges, creditcards, ATM-kaarten, audio-en videobanden en diskettes zijn allemaal gevoelig voor magneten. Als je hen in staat stellen om in contact te komen met magneten, zult u ruïneren hun make-up en onbruikbaar worden.
  • Zich te onthouden van het gebruik van magneten als u nog andere medische hulpmiddelen. In het geval u gebruik maken van insulinepompen, pacemakers, defibrillators en andere vormen van medische hulpmiddelen, vermijd het gebruik van magnetische therapie. Magneten schadelijke effecten zullen hebben op de apparaten kan zelfs tot gezondheidsproblemen complicaties. Als u denkt dat u profiteert van magnetische therapie, raadpleeg dan eerst met uw arts.

Tot slot

Hoe te spierkrampen te behandelen met magnetische therapie. Plaats de magneet op de aangetaste plaats.
Hoe te spierkrampen te behandelen met magnetische therapie. Plaats de magneet op de aangetaste plaats.

Tot slot, heel voorzichtig zijn bij het kopen van magnetische producten. Magnetische therapie is ineens een populaire behandeling alternatief. En als zodanig, zijn veel nep fabrikanten hitching op de hype. Daarom moet u in acht voorzichtig bij het zoeken naar magnetische producten. Als een product is te mooi om waar te zijn, is het waarschijnlijk. Om u te helpen, zorgvuldig onderzoek naar de fabrikant en lees reviews van consumenten indien beschikbaar. Weet wie het product ontwikkelaars zijn en of de producten zijn uitvoerig getest voordat marketing.