E2h

Hoe te snel te ontdoen van een blaasontsteking

Een blaasontsteking is een ernstig gezondheidsprobleem dat kan heeft beïnvloed veel mensen het leven. Dergelijke infectie begint bij de urethra dan als niet genezen zal verplaatsen naar de blaas. Als je niet voorzichtig bent, kan dit invloed hebben op uw nieren. Lees verder om manieren om zich te ontdoen van blaasontsteking krijgen zo vroeg als je kon vinden.

Hoe te snel te ontdoen van een blaasontsteking. Je moet antibiotica nemen.
Hoe te snel te ontdoen van een blaasontsteking. Je moet antibiotica nemen.

  1. Je moet antibiotica nemen. Dit kan een paar weken, afhankelijk van uw infectie en het advies van de dokter. Een analyse van de urine kan zo worden besteld als volledig controleren hoeveel u besmet bent. Wees ijverig bij het nemen van uw pillen omdat het overslaan van een kan vertraging in het orgel reparatie veroorzaken. Een follow-up analyse van de urine kan ook worden verzocht in te checken van uw conditie.
  2. Let op wat je eet. Studies tonen aan dat het drinken van alcoholische dranken en het eten van gekruid voedsel kan de infectie verergeren. Zelfs dat zeer geliefde koffie neem je elke ochtend kan een trigger zijn. Vermijd al deze tijdens uw behandeling.
  3. Neem cranberry tabletten. Deze tabletten bieden u de met de voedingsstoffen die nodig zijn om uw blaas van bacteriën te reinigen. U kunt ook cranberrysap, maar de tabletten wordt gezegd dat ze beter werken. Zolang je een van beide te nemen, kan het helpen om een ​​snellere weg naar herstel.
  4. Drink kruidenthee zoals paardenbloem, guldenroede en hortensia. Steile in heet water gedurende tien minuten trekken en zeef. Deze thee kan versnellen het proces van het reinigen van uw systeem te snel ontdaan van bacteriën. Je kunt ze vinden in een nabijgelegen supermarkt of speciaalzaken.
  5. Eet fruit die zijn reinigende eigenschappen, zoals appels en watermeloenen. Het hebben van een evenwichtige voeding kan snel genezen als in combinatie met andere behandeling plannen. Dus zorg ervoor dat u uw winkelwagen vullen met voedzaam voedsel om die besmetting te elimineren.
  6. Kunt u voor alternatieve geneeskunde, waarvan een colloïdaal zilver, deze wordt gebruikt om bacteriën breken. De smaak is niet iets wat je kunt wennen aan al omdat het zilver en zo'n kleverige substantie. Er zijn heel wat getuigenissen echter waaruit blijkt dat dit steeds terugkerende blaasontstekingen genezen.
  7. Een andere alternatieve geneeskunde is acupunctuur. Hierbij grote dunne naalden die in het lichaam geplaatst met punten op verschillende onderdelen, zoals de armen of handen dat aan een lichaamsorgaan.
  8. Tot slot, zou je een operatie noodzakelijk zijn. Het is uw laatste redmiddel als al het andere faalt. Probeer met een paar artsen te raadplegen alvorens te beslissen wel. Het is het beste om een ​​second opinion te krijgen voordat je jezelf toestaat te worden geopereerd.

Doe alles wat je kunt op het vroegste tijdstip om verdere besmetting te voorkomen. Let op wat je eet, volg dan de arts orders en genoeg vloeistof om uw lichaam gehydrateerd. Het wegwerken van die blaasontsteking snel kan worden gedaan door het volgen van de bovenstaande suggesties.