E2h

Hoe te slappe wangen te verminderen met gezichtsoefeningen

Oefening het gezicht
Net als oefening houdt het lichaam tegen veroudering door middel van een regelmatige lichaamsbeweging regime, kan het gezicht veel voordeel halen uit het gezicht oefeningen die helpen om wangen doorhangen. Facial huid is het meest delicate buitenste laag van de opperhuid. Toch is het vaak het meest over het hoofd gezien als het gaat om speciale oefeningen die hangende en verslapping te voorkomen. Facial oefeningen zijn relatief eenvoudig te doen. Het andere voordeel is dat de huid onder de kin blijft strakker als gezicht oefeningen worden regelmatig gedaan. Hier zijn een paar goede voorbeelden van hoe uitgezakte wangen met gezichts oefeningen verminderen:

De smileNo grapje

Hoe te slappe wangen te verminderen met gezichtsoefeningen. Oefening het gezicht.
Hoe te slappe wangen te verminderen met gezichtsoefeningen. Oefening het gezicht.

De glimlach
Nee grapje, glimlachen is een oefening. Maar, voor een variatie op deze, met de mond gesloten en tanden zetten stevig, glimlach zo breed mogelijk tot een beetje inspanning wordt gevoeld. Doe dit om de telling van 2 en release. Herhaal 8 keer. Met het gezicht in de "smile" positie, open de mond wijd. Alsof geeuwen, openen en sluiten van de onderkaak terwijl het uitrekken van de gezichtsspieren onder de jukbeenderen.

De grijns
Met de mond dicht en lippen stevig tegen elkaar, verschuiven de mond van links naar rechts tien keer of totdat er een gevoel van inspanning.

De "lift"
Een andere goede oefening om slappe wangen verminderen begint met de mond gesloten, proberen om de lippen te verschuiven rond in een cirkel. Je moet het gevoel een beetje spanning als je dit doet. In deze andere oefening die begint door het verhogen van de wenkbrauwen zo hoog mogelijk, die 5 seconden los.

De smileno grapje. De glimlach.
De smileno grapje. De glimlach.

De "kneed"
Dit is een leuke gezicht oefening die is gedaan door te drukken op de gezichtsspieren zo strak mogelijk als in pijn. Doe dit 8 tot 10 keer. Herhaal een tweede keer met een brede grijns toegevoegd. Dit helpt om vrij de spanning in de gezichtsspieren.

Belangrijke tips verminderen uitgezakte wangen
Niemand houdt van het uiterlijk van uitgezakte wangen. Deze gezichtsbehandeling oefeningen kunnen worden gedaan met of zonder spiegel. Vergeet niet dat wanneer de huid begint te verliezen jeugdige elasticiteit, is het belangrijk om een ​​beetje energie te steken in consistente gezicht oefeningen. Gelukkig kunnen deze overal worden gedaan, zij het met de grimassen, een beetje privacy zou de voorkeur hebben. Er zijn veel goede gezicht sporters op de markt die ook helpen de toon van de gezichtsspieren. Echter, deze vereisen ook een consistente training effectief. Sta jezelf niet toe te worden afgeschrikt als je niet ziet direct een verbetering. Vergeet niet dat je te maken met een gevoelige huid die tijd om te herstellen van een gebrek aan een goede oefening duurt. Samen met een goede bescherming van de huid regime, kan een dagelijks programma van zo weinig als 10 minuten een groot verschil maken voor uitgezakte wangen te verminderen. Iedereen kan sparen 10 minuten om een ​​paar jaar van het ouder worden uit het gezicht te nemen.