E2h

Hoe te slaperigheid te overwinnen

Het is echt vreselijk om aan het werk wanneer je het gevoel alsof je naar bed en het hebben van een goede nachtrust. Het probleem is hoe slaperig je bent, kun je niet gaan slapen. Je moet om wakker te blijven, alert, en volledig functioneert. Maar hoe zult u overwinnen slaperigheid als je niet kunt uw ogen niet sluiten? Heeft u behoefte aan al drugs gebruiken?

Het goede nieuws is, hoeft u niet om medicijnen te nemen om slaperigheid te overwinnen. Tenminste, nog niet. Medisch advies of het nemen van medicijnen mogen alleen worden uitgevoerd nadat u hebt geprobeerd al deze tips, zonder goed effect:

Hoe te slaperigheid te overwinnen. Cafeïne.
Hoe te slaperigheid te overwinnen. Cafeïne.

  • Cafeïne. Als je slaperig, koffie te drinken! Cafeïne in koffie of andere producten met deze stof kan helpen je geest alert en wakker. Echter, het drinken van koffie gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, vooral als je te veel drinkt. In eerste instantie zal koffie echt helpen overwinnen slaperigheid. Maar als het drinken van koffie wordt een gewoonte, zullen meer en meer de dosering nodig zijn door je lichaam te houden wakker. Misbruik maken van koffie zal leiden tot ofwel de afhankelijkheid van het of het verkrijgen van geen effect van het helemaal. Dus, het is oke om koffie en andere cafeïnehoudende dranken te drinken, alleen met mate.
  • Kort dutje. Dit werkt voor de meeste mensen. Wanneer u slaperig voelt, dan ga je gang en verwen wat je hersenen wil. Haal een korte slaap-een dutje. Een kort dutje helpt bij het opladen van je geest, dus, als je wakker wordt, heb je al een opgeladen geest en klaar om effectief weer aan het werk. Echter, pas op voor het draaien van de korte dutjes in full-length slaap. Het is erg verleidelijk om een ​​"dutje" voor uren duren vooral als je werkt thuis. Maar doe het niet. Slapen langer dan de reguliere dutje, dat duurt maar een paar minuten, zal in plaats daarvan je geest en lichaam te voelen lui om überhaupt te kunnen werken.
  • Stretch. Stretching je lichaam verhoogt de bloedtoevoer, wat helpt om meer alert hersenfunctie. Zorg ervoor dat je je lichaam strekken zo uitgerekt mogelijk te maken. Heb ten minste vijf minuten voor stretching. Langere tijd voor oefening is oke, maar neem geen kortere tijd. Het zal niet helpen zo veel en zal alleen afval uw tijd. Een goed alternatief hiervoor is een korte wandeling.
  • Resist. Je hebt al slaperig, maar geef niet toe aan uw slaperigheid. Vecht het door alle middelen mogelijk te maken. Zodra u uw slaperigheid te overwinnen, zal je lichaam het gevoel alsof het is snel opgeladen.
  • Wijzig focus. Heb je focussen op je werk voor een aantal uur achter? Misschien is je geest heeft behoefte aan een pauze dat is waarom u slaperig. Waarom ga je niet controleren uw sociale netwerken houden, ga winkelen op eBay, of een spelletje. Al deze kunnen afwijken je geest van wat je aan het doen waren en u helpen slaperigheid.
  • Muziek. Je zou kunnen slaperigheid omdat de omgeving is al zo saai. Vervolgens kunt u levendige en luide muziek. Je hoeft niet met je buurman of uw officemate storen als u een headset bij de hand.

Ontwikkel uw eigen tips over hoe om slaperigheid te overwinnen als deze zal niet werken. Maar als al je inspanningen nutteloos zijn, dan is het tijd zie je een specialist. Misschien is uw slaperigheid is niet de normale. Misschien bent u al lijdt aan een bepaalde voorwaarde die alleen kan worden genezen door het nemen van medicijnen.