E2h

Hoe te schuifregelaars gebruiken voor de uitoefening van

Ab sliders lijken op een wiel met grepen uit naast hen steken. Het idee van deze machine is om je core spieren te verlengen en vervolgens samentrekken, waardoor u een volledig assortiment van training in slechts een paar minuten per dag.

Hoe te schuifregelaars gebruiken voor de uitoefening van. Vrij ruimte om te trainen.
Hoe te schuifregelaars gebruiken voor de uitoefening van. Vrij ruimte om te trainen.

Hieronder staan ​​de stappen die u kunt gebruiken om uw core te verbeteren en het verbeteren van uw algehele conditie.

  • Vrij ruimte om te trainen. Je moet op te zetten in een vrije ruimte waar u uw lichaam uit te breiden vanaf de vingertoppen tot de tenen zonder gehinderd te worden door meubilair of andere items rond. Als u een veranda of een balkon, zou het beste wat je gereserveerd uw buitenmeubelen. Zorg ervoor dat u zich op een plaats waar u kunt strekken en doen de herhalingen zonder afleiding ook. Je moet op je spieren concentreren gedurende ten minste 30 minuten voor de Ab Slider effectief te zijn.
  • Veiligheid staat voorop. U kunt gebruik maken van een mat met deze oefening, of u kunt ervoor kiezen om gewoon glijden op de kale vloer of tapijt. Houd in gedachten dat matten zijn gemakkelijker te reinigen van uw zweet in het geval dat je zweet als een waterval. U zult ook moeten gewichtheffen handschoenen te gebruiken als het gewicht van je lichaam zal zijn op je handpalmen als ze de greep van de Ab Slider handgrepen. Kies gewichtheffen handschoenen die moeten pols ondersteunt als u niet wilt dat uw polsen verstuiking tijdens het werken aan de Ab Slider. Verstuiking je polsen kan leiden tot een aanzienlijke aanslag in uw training terwijl u met uw handen om jezelf te stabiliseren, terwijl uw buikspieren uitzetten en krimpen tijdens het sporten.
  • Ga op je knieën. Leer de juiste positie bij gebruik van de Ab Slider. Wanneer u oefenen met de juiste en de juiste houding, niet alleen werken van de juiste spieren, maar je vet te verbranden efficiënter maken van uw vooruitgang veel meer merkbaar en u zult worden gemotiveerd om verder te werken met de Ab Slider.
  • Knieën tegen elkaar, de handen stevig op de ab slider handgrepen. Zorg ervoor dat u gebruik maken van uw kern te stabiliseren en de controle van uw bewegingen.
  • Concentreer je op de beweging en houding. Als je start, hoeft u niet te veel herhalingen te doen. Je hoeft alleen maar de houding en de bewegingen onder de knie te ontvangen. De sleutel tot een effectieve, vetverbrandende oefening is niet met het aantal herhalingen, maar hoeveel je spieren te werken aan het doen van de herhalingen. U kunt dit doen honderd herhalingen, maar het zal niet effectief zijn als je ze in de verkeerde houding. Maar het doen van 20 met de juiste houding en gecontroleerde bewegingen ten goede zal komen uw lichaam beter.
  • Beweeg langzaam en bewust. Begin met je knieën en voeten bij elkaar vormen een omgekeerde V met je handen vasthouden van de Ab Slider. Duw de rol naar voren met je handen. Uw gewicht moet dragen van het midden van je lichaam om je handen met de beweging. Strek zo ver als je kan en dan langzaam terug naar uw uitgangspositie.
  • Voel het branden. Herhaal te mislukken. Zorg ervoor dat je het gevoel dat je spieren werken.