E2h

Hoe te rekken voor een BOSU training

De BOSU maakte eerst zijn intrede in 2000 en heeft sindsdien een zeer populaire stuk van fitness apparatuur. BOSU staat voor beide kanten, beschrijven hoe weerszijden van de BOSU worden gebruikt. Uitgevonden door een man genaamd David Weck, wordt de BOSU vorm van de helft van een bal, een koepel aan de ene kant, en een platform aan de andere kant. Deze apparatuur kan worden gebruikt om sterkere verbindingen behouden en helpen bij de genezing en voorkoming van letsels. Het is ook een geweldige methode van het toevoegen van een aantal diversiteit in een regelmatige lichaamsbeweging programma. Is wat het is, de BOSU biedt een scala aan oefeningen door middel van het gebruik van zowel de koepel en het platform. Het kan ook werken meer spieren in elke beweging die ermee gemaakt. Als u wilt maken de routine meer uitdagende, gewoon opblazen van de BOSU verder, of laten leeglopen voor een minder moeilijke training. Afgezien van deze, is uw gevoel voor evenwicht gewerkt aan door middel van de verbetering van de dynamische stabiliteit en de controle van de zenuw-en spierweefsel. Zoals bij elke andere training, zijn warming-up oefeningen nodig zijn om de spieren voor te bereiden op de strenge routine. Hieronder zijn een paar van de stukken die u kunt gebruiken voor een BOSU training.

  • Doe een aantal been strekt. Zit op de koepel kant van de BOSU met je knieën gebogen en je beide voeten plat op de grond. Ga naar een voet over je gebogen knie. Vanaf hier moet u naar voren buigen met uw bovenlichaam. Blijf dit doen totdat je rek voelt aan gluteus je been de regio. Doe hetzelfde met het andere been. Een andere effectieve been strekken die werkt op de hamstrings is door blijven zitten op de BOSU en stretching op van uw benen. Buig je voet naar de kuitspier van de rechtgetrokken been strekken. U kunt ook proberen om greep van de tenen te krijgen op uw uitgestrekte been door voorover te buigen, proberen om je borst te krijgen om contact te maken met je knie. Doe het met het andere been.
  • Doe een eenvoudige heupflexor en quad stretch. Buig een knie, en daarmee ook op de top van de BOSU koepel knielen. Uw andere been moet ook in een gebogen positie recht voor je, onder een hoek van ongeveer 90 graden. Houd uw voet plat op de grond. Plaats beide handen op de zijkanten van je heupen en zorgvuldig beweeg je heupen gaan vooruit totdat u uitgerekt je heup flexoren en quad. Handhaven positie 15 seconden alvorens aan de andere kant.
  • Praktijk strekt zich voor de kern buikstreek. Lig op de top van de BOSU koepel en ga verder met beide knieën knuffelen naar je borst. Houd de positie voor een paar seconden en ontspannen. Herhaal de procedure.

    Een andere methode is de Kat en Hond stretch, die vereist dat u om uzelf te positioneren op handen en voeten over de BOSU. Langzaam ronden uw rug, terwijl scheppen in uw buikstreek. Ontspan na een paar seconden en herhaal.


De BOSU training is een geweldige manier om de toon

Hoe te rekken voor een BOSU training. Doe een aantal been strekt.
Hoe te rekken voor een BOSU training. Doe een aantal been strekt.

De BOSU training is een geweldige manier om de toon, te versterken, en de opbouw van uw spieren. Het helpt vooral in het verhogen van uw uithoudingsvermogen, naast het verbeteren van je houding. Hierdoor bent u ook in staat om een ​​goede balans te houden. Met de BOSU training kunt u zien er geweldig uit en voel me geweldig door het maken van het een deel van je dagelijkse routine.