E2h

Hoe te profiteren van probiotica

Probiotica is bewezen dat bepaalde voordelen voor de gezondheid als de juiste hoeveelheid wordt dagelijks verbruikt. Dus het is het beste als je kunt regelen de hoeveelheid probiotica inname. Als probiotica zijn geen onderdeel van uw dagelijkse voeding, kunt u vervaardigde yoghurt en andere gefermenteerde levensmiddelen. Of, heb je ook de mogelijkheid om supplementen te nemen zolang uw arts dit voorschrijft hen. Voor meer informatie over hoe om te profiteren van probiotica, lees hieronder.

  • Het behoud van gezonde darmwand cellen. Probiotica kunnen bijdragen in de vermindering van ontsteking in de darm. Probiotica bieden u de voeding die nodig is om een ​​goede darmwand cellen te behouden.
  • Probiotica zorgen voor een oplossing voor een lekkende darm. Als je last hebt van lekkende darm, dan probiotica in staat zal zijn om u te helpen. Deze voedingsstof kan leiden tot verbetering van de darm barrière functie, en is een aanrader als je last hebt van lekkende darm. Het is het beste om uw arts te bezoeken en advies of een recept voor de juiste hoeveelheid probiotica u nodig hebt om uw gezondheid probleem te genezen te zoeken.
  • Probiotica produceren antibiotica. Probiotica produceren antibiotica die helpen voorkomen dat infectie in je darmen gebied. Op dit moment zijn probiotica sterk aanbevolen door de meeste artsen voor de behandeling van bacteriële infecties en andere ziekten in verband met deze.
  • Probiotica verminderen van het lichaam reactie op bepaalde allergenen. Onderzoek heeft uitgewezen dat een voldoende hoeveelheid van probiotica in het lichaam kan de ernst van de allergie van specifieke allergenen te verlagen. Deze allergenen zijn voedsel en pollen allergenen, wat gevaarlijk kan zijn. Als u lijdt aan een vorm van voedsel of pollen allergie, dan mag u voedingsmiddelen die rijk zijn probiotica om te helpen de ernst van uw allergie te verminderen.
  • Probiotica verminderen gluten de toxiciteit niveau. Op basis van onderzoek, zijn probiotica ten zeerste aanbevolen voor mensen die lijden aan coeliakie. Coeliakie is een type spijsverteringsziekte die schade aan de dunne darm kunnen veroorzaken en verstoort absorptie van voedingsstoffen uit de voeding. Mensen die lijden aan deze ziekte kan elk type van voedsel niet met gluten. Probiotica kunnen helpen bij het beheren van het lichaam niveau van toxiciteit.
  • Probiotica helpen de absorptie van bepaalde voedingsstoffen in het lichaam. Met probiotica, kunt u ervoor zorgen opname van voedingsstoffen, zoals vitamine B, zink, koper, magnesium, calcium, ijzer en fosfor.
  • Probiotica lager het risico van acute diarree en rota-virus bij kinderen. Gebaseerd op sommige studies is aangetoond dat kinderen die de juiste hoeveelheid probiotica in hun dieet minder vaak acute diarree en rota-virus.
  • Probiotica verbeteren lactose-intolerantie. Mensen met lactose-intolerantie niet kunnen metaboliseren lactose die in melk en andere zuivelproducten. Dit gezondheidsprobleem is door het gebrek of afwezigheid van het enzym "lactase" in de darmen. Probiotica verbeteren lactose intolerantie door lactase enzymen die nodig zijn in de darmen.

Hoe te profiteren van probiotica. Het behoud van gezonde darmwand cellen.
Hoe te profiteren van probiotica. Het behoud van gezonde darmwand cellen.

Dit zijn slechts enkele van de voordelen voor de gezondheid van probiotica, en het is best als je de juiste hoeveelheid probiotica in uw dieet. Het merendeel van de yoghurt producten zijn rijk aan probiotica, en u kunt ook uw kinderen mee te nemen regelmatig dit. U kunt fruit en noten om het meer leuk om te eten.