E2h

Hoe te probiotica toe te voegen aan uw dieet

Probiotica zijn goede bacteriën die zijn gevonden in het spijsverteringskanaal en helpen bij het bestrijden slechte bacteriën. Volgens gezondheidsdeskundigen, moet er meer goede bacteriën in het spijsverteringskanaal dan slechte. Als de ideale 85% tot 15% verhouding gevaar, algemene gezondheid is eveneens aangetast en ziekten en medische aandoeningen zoals diarree, lactose-intolerantie, ontstekingsdarmziekte, en constipatie het meest waarschijnlijk ontwikkelen. Daarom moet het aantal probiotica verhogen in het spijsverteringskanaal. En dit kan worden gedaan door het opnemen van probiotica in de voeding. Hier zijn een aantal goede voorbeelden van probiotische voedingsmiddelen.

Hoe te probiotica toe te voegen aan uw dieet. Je zou opgeblazen gevoel na een paar dagen van priobiotic dieet.
Hoe te probiotica toe te voegen aan uw dieet. Je zou opgeblazen gevoel na een paar dagen van priobiotic dieet.

  • Yoghurt. Yoghurt heeft de probiotica Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus bulgaricus en Streptococcus thermophilus. Zorg moet worden opgemerkt, bij de aankoop van yoghurt, zoals sommige yoghurt producten niet over de nodige goede bacteriën. Om zeker te zijn, koop de yoghurt producten die "actieve cultuur" of "live cultuur" afgedrukt op de etiketten. Dit zijn degenen die gunstig zijn voor het spijsverteringskanaal.
  • Karnemelk. Karnemelk is een ander zuivelproduct dat is een goede bron van probiotica. Het wordt verwerkt door middel van fermentatie, een procedure die probiotica behouden. Andere zuivelproducten die ook rijk zijn aan probiotica zijn acidophilus melk en bepaalde soorten kaas.
  • Zuurkool. Gefermenteerde kool of zuurkool bevat probiotica, in het bijzonder Lactobacillus. Nogmaals, kijk voor "actieve cultuur" of "live cultuur" op de verpakking bij het kopen van zuurkool. Dit is omdat sommige zuurkool producten ondergaan pasteurisatie, een proces dat onvermijdelijk de goede bacteriën doodt, samen met de slechte. Kim chi, de Koreaanse versie van gefermenteerde kool, heeft ook goede probiotische tellen. Andere gegiste ingeblikte groenten zijn ook goede bronnen van probiotica, maar zorg ervoor dat er geen azijn werd gebruikt in de voedselbereiding en-conservering.
  • Miso. Miso is een andere gefermenteerde voedsel item dat een goede hoeveelheid probiotica bevat. Concreet wordt miso gegiste granen of kruiden gebruikt in verschillende gerechten in het bijzonder in soep.
  • Tempeh. Ook gefermenteerde, tempeh heeft probiotische voordelen. Het wordt gefermenteerd soja die in vegetarische gerechten als alternatief vlees. Afgezien van probiotica, tempeh is ook rijk aan eiwitten.
  • Kefir. Kefir is gefermenteerde melk toegevoegd met kefir korrels. Het is een zeer romige, zure drank die vergelijkbaar is yoghurt. Het bevat Lactobacillus Caucasus en andere probiotica niet in yoghurt.
  • Groenten en fruit. Vruchten, zoals bananen en tomaten, en groenten, zoals knoflook, ui, en asperges, zijn ook hoog in probiotische inhoud. Of je eet ze vers of laten gekookt, zult u profiteren van hun probiotische tellen. Echter, af te zien van het gebruik van azijn om dergelijke voedingsmiddelen te bereiden, zoals azijn kan goede bacteriën te doden. Anders dan vers fruit, vruchtensappen ook probiotica.
  • Supplementen. U kunt ook overwegen het nemen van supplementen om probiotica in uw spijsverteringskanaal te verhogen. Ze komen meestal in capsule en tablet vormen. Volgens gezondheidsdeskundigen, moeten probiotische supplementen worden ingenomen twee keer per dag. Een dosering van 10 tot 20 CFU (miljard levende organismen) aanbevolen.

Je zou opgeblazen gevoel na een paar dagen van priobiotic dieet

Je zou opgeblazen gevoel na een paar dagen van priobiotic dieet. Dit is normaal, als uw spijsvertering begint te wennen aan het dieet. Als u doorgaat met probiotische voedingsmiddelen eten en supplementen te nemen, zal uw gevoel geleidelijk aan te normaliseren.