E2h

Hoe te pilates zwemmen oefening te doen

Ongeveer 80 jaar of zo geleden

Ongeveer 80 jaar of zo geleden, een dokter met de naam van Joseph Pilates ontwikkelde een fantastische serie van rek-en strekoefeningen die kunnen worden gedaan door mensen die waren bedlegerig. Op dat moment, in het bijzonder tijdens de 1ste wereldoorlog werden deze oefeningen gebruikt om gewonde soldaten, die werden bedreigd door atrofie en selectieve verlamming rehabiliteren. Vandaag de dag hebben de oefeningen een keer geïntroduceerd geëvolueerd tot wat je normaal ziet op educatieve video's en klassen. Ja, Pilates zeker een lange weg afgelegd. Er zijn basisoefeningen ontwikkeld door Joseph Pilates en de gevorderden voor degenen die zijn vrij veel geschoolde en ervaring in de basis routines.
Een voorbeeld van zo'n oefening die wordt beschouwd als geavanceerde en echt effectief is het zwembad oefening. In principe zal de oefening betrekken u het simuleren van de zwemmen verplaatsing van een persoon in een zwembad en biedt een lichte cardiotraining in combinatie met kern te versterken kwaliteiten. Omdat de oefening is vorm afhankelijk zijn, moet u weten hoe het behoren uit te voeren. Dat gezegd hier zijn de juiste stappen te volgen.

  • De uitgangspositie. De eerste positie van de oefening is meestal de meest kritische aspect van de uitoefening aangezien het jump-start het formulier. Als het formulier op de startpositie niet juist is, dan is de hele oefening zal onjuist zijn. Dat is gewoon de manier waarop het is. Hoe dan ook, wat je wilt doen is te gaan liggen op de top van de mat gezicht. Je maag en knieën moeten plat op de vloer. Uw voeten dicht bij elkaar en je armen gestrekt voor op uw hoofd. Op dit punt, zal u wilt uw kin omhoog en je gezicht naar uit. Dat is hoe een zwemmer zal worden gepositioneerd als hij duwt door het water.
  • Freestyle simulatie. Technisch, wordt u het simuleren van de freestyle zwemmen formulier. Je hebt waarschijnlijk nu begrijpen waarom de eerste positie werd gedaan op die manier, toch? Dus, op basis van dit inzicht, zal de volgende stap zijn om de eerste slag te simuleren. Om dit te doen, verheffen uw rechterarm net als hoe je zou doen wanneer je je kunt zwemmen met de freestyle beroerte. Zodra je rechterarm de vloer nadert, afgewisseld met uw linkerarm. Blijf dit doen om onder de knie te krijgen. Terwijl u uit te voeren deze slagen, zal u wilt uw hoofd om van links naar rechts draaien, net als in het zwemmen. Bovendien zal je je been verhoogd op basis van de arm die u gebruikt voor de slag. Indien de slag wordt gedaan door de rechter arm, dan is het linkerbeen moet worden verhoogd simuleren de voet klapt in het zwemmen. Alternate het draait als je alternatieve armen. Elke slag moet langzaam en geleidelijk te gebeuren. Bovendien is het belangrijk dat de juiste ademhaling simuleren zwemmen en, in-en uitademen.


Hoe te pilates zwemmen oefening te doen. Ongeveer 80 jaar of zo geleden.
Hoe te pilates zwemmen oefening te doen. Ongeveer 80 jaar of zo geleden.

Met betrekking tot de lengte van de oefening, dit is geheel aan u, maar de meeste mensen normaal doen 20 slagen per arm voordat u een rust. Kun je 2 tot 3 sets als u zich er naar toe.