E2h

Hoe te pilates apparatuur te selecteren

Pilates is een grote oefening en er zullen betere resultaten als je platen met de juiste en de juiste apparatuur. Deze apparatuur is een goede investering, omdat je in staat zal zijn om het te gebruiken voor een behoorlijk lange tijd als je zal zorgen voor het goed.

Dus wat moet je kiezen om te kopen wanneer je wilt Pilates doen? Hoe zou u weten dat u de apparatuur die nuttig zal zijn voor uw training te kopen?

Hoe te pilates apparatuur te selecteren. Denk aan de ruimte in uw huis.
Hoe te pilates apparatuur te selecteren. Denk aan de ruimte in uw huis.

Hier zijn enkele tips over hoe je Pilates apparatuur te selecteren:

  1. Ken uw grenzen. Als je net begint met Pilates te leren, is het niet noodzakelijk voor u om te kopen alle apparatuur die nodig is voor de oefening. U kunt beginnen met de basis apparatuur die nodig is als de hervormer, die de wat de belangrijkste apparatuur in Pilates. Als uw lichaam is al aangepast en u van plan bent om te gaan op een hogere vorm van Pilates, dan is dat het moment dat u koopt de volgende apparatuur. Dit wordt gedaan zodat wanneer u besluit dat Pilates is niet voor jou, terwijl het nog vroeg is, u niet zal eindigen met een heleboel apparatuur die je nog niet eens aangeraakt in de eerste plaats.
  2. Budget wat je koopt. Er zijn een aantal Pilates apparatuur die duur om te kopen. En als je op een krap budget, alleen kopen wat nodig is. Er zijn een aantal uitrustingen die gevonden kunnen worden in uw huis. Gewoon innoveren en maak je eigen zelfgemaakte Pilates apparatuur.
  3. Denk aan de ruimte in uw huis. Als je een klein huis, niet kopen apparatuur die maar nemen de plaats in van uw huis. Indien mogelijk, koop de apparatuur die gemakkelijk te houden, en zijn ruimte spaarders, zodat het niet zal rommel rond uw huis creëren van een puinhoop.
  4. Investeer in dvd's. De DVD's zal je aangemoedigd blijven oefenen, omdat je het gevoel dat je een partner in plaats van het doen van de oefening alleen bij u thuis. Aangezien deze dvd's ook achtergrondmuziek, zal het houden u ontspannen en minder afgeleid met je omgeving.
  5. Ken uw lichaam. Als je een starter op Pilates, moet je jezelf niet dwingen om het geavanceerde niveau van Pilates te doen. Laat je niet opgewonden over de nieuwe apparatuur die u hebt aangekocht. In plaats daarvan, als je kocht een nieuw stuk van apparatuur die nodig is voor de vooraf Pilates, zet dat apparaat aan op een inspiratie die ervoor zorgt dat u uit te werken harder, zodat u snel in staat zijn om de apparatuur te gebruiken. Als u denkt dat u gemakkelijk in de verleiding om de apparatuur te gebruiken, is het beter om niet eerst kopen geen geavanceerde apparatuur of je gewoon in gevaar brengen uw gezondheid en lichaam.

Volg deze stappen om ervoor te zorgen dat uw Pilates work-out zal zijn vreedzaam en vrij van stress. Als u denkt later dat Pilates is niet het juiste programma voor u, kunt u gemakkelijk vinden andere programma oefeningen die ook gebruik maken van hetzelfde type apparatuur het is dus niet een totale verspilling van geld om deze apparatuur te kopen.