E2h

Hoe te pilates 100s oefeningen te doen

Pilates is een stabilisatietraining oefening die werd ontwikkeld terug in de dag door een arts eerste plaats om zijn patiënten in vorm te blijven ondanks hun bedlegerige omstandigheden. Vandaag de dag is Pilates ontwikkeld voor de moderne flexibiliteit en versterking oefening regime voor iedereen die op zoek naar een meer fysiek fitte levensstijl te hebben. Een van deze oefening in Pilates is de Pilates 100 en het zich richt op de buikspieren. De oefening versterkt de spieren met als doel producent een platter en strakker maag en verbetering van de lichaamshouding. Als u wilt profiteren van deze oefening, dan zul je het wilt doen correct en goed. Hier zijn de stappen die u kunt volgen.

  • Ga op de mat. Leg de mat op de grond, en liggen op het met je rug helemaal plat op het oppervlak van de mat. Dit is de startpositie van de oefening en het is belangrijk dat uw positie correct is. Zorg ervoor dat het onderste deel van uw rug vierkant rust op de vloer. Tijdens de routine, is het belangrijk dat dit deel van de rug niet beweegt. Als dat zo is, dan ben je niet te doen het goed. Liggend, wil je een Pilates bal van ongeveer 9 cm in diameter geplaatst tussen je enkels te hebben. Op dit punt, moet je benen recht zijn op de vloer.
  • Til je benen. Met de bal in het midden van je enkels en je rug rusten plat op de mat, langzaam til je benen in een hoek van 45 graden. Uw knieën moeten worden gebogen met je enkels verhoogd en gelijk met je knieën. Dit dient te gebeuren terwijl de bal nog in tussen uw twee enkels. Zodra de positie is zoals gewenst, kunt u doorgaan met de oefening.
  • Doe de lift. Met je kin omhoog, til je hoofd lijkt op hoe je zou een gewone crunch doen. Je armen moet worden opgeheven hoog. Op dit punt, zal u wilt uw armen pompen krachtig omhoog, omlaag, en weer omhoog. Terwijl je dit doet, zal u wilt om goed te ademen. Adem in als je omhoog en naar beneden voor ongeveer 5 telt. Zodra dat gebeurd is, hetzelfde doen als je uitademt nog 5 telt.
  • Ga zo door. Houd het proces voor 10 herhalingen. De pompen van de armen zal uw telling zo elke herhaling zal vereisen dat u te inhaleren en uitademen gedurende 5 tellen elk, 10 telt alles in allen. Dit wordt beschouwd als 1 herhaling. Je doel is om te doen 10 herhalingen. Deze oefening zal echt benadrukken van uw buikspieren dus, waardoor het sterker en flexibeler.
  • Rest. Zodra u de vereiste 10 herhalingen te voltooien, kunt u in elkaar zakken en te rusten. Kortom, wat je wilt doen is laat de bal van je enkels, trek je knieën naar je borst, en liggen plat op de vloer. De druk op je buik zal worden verlicht zodat u om uit te rusten voor een beetje. U kunt er voor ongeveer 5 tot 7 minuten doe dan hetzelfde proces opnieuw.


Houd in gedachten dat voor beginners

Hoe te pilates 100s oefeningen te doen. Houd in gedachten dat voor beginners.
Hoe te pilates 100s oefeningen te doen. Houd in gedachten dat voor beginners.

Houd in gedachten dat voor beginners, deze oefening kan een hele uitdaging vormen. U kunt gemakkelijk de moeilijkheid door te beginnen zonder bal nog niet. Als je ontwikkelt de kracht, kunt u de bal aan de moeilijkheidsgraad van de oefening variëren.