E2h

Hoe te physioball zittende heup oefeningen te doen

Een physioball is ook bekend als geboorte bal

Een physioball is ook bekend als geboorte bal, lichaam bal, bal, fitness bal, gymnastiek bal, skippybal, physioball, Pezzi bal, pilates bal, sport bal, therapie bal, Zweeds bal, stabiliteit bal, of yoga bal. Het is een grote bol van zachte, elastische polyvinylchloride en gevuld met lucht. In tegenstelling tot het uitoefenen op een vlakke ondergrond, het trainen op een physioball vereist meer spieren voor het evenwicht, zodat de gebruikte spieren worden versterkt in de tijd. De kern spieren (dat wil zeggen, de buik-en spieren) zijn de focus van physioball oefeningen.

U kunt dit doen physioball zitten heup oefeningen op deze manier:

Hoe te physioball zittende heup oefeningen te doen. Zoek een spotter en een leuke plek om te oefenen.
Hoe te physioball zittende heup oefeningen te doen. Zoek een spotter en een leuke plek om te oefenen.

  • First things first. Je moet een groot physioball om de oefening te doen. U kunt er een kopen online of in uw favoriete warenhuis.
  • Zoek een spotter en een leuke plek om te oefenen. Als een beginner, je iemand nodig om over je heen te kijken voor de veiligheid. Je zult nooit weten als je valt of in geval van vol spieren. Doe je de oefening in een mooie plek waar u kunt ontspannen en waar u vertrouwd mee bent.
  • Draag comfortabele kleding. Draag geen zware kleding zoals jeans of rok. Draag zweet broek en een mooi, comfortabele shirt. Dit moet je meer concentreren op uw oefening.
  • Begin uw training. Zit rechtop op de bal. Dwing jezelf niet om recht toen en daar evenwicht te brengen. Als je moeite hebt in evenwicht, zoek dan hulp bij uw spotter. Houd vast aan hem totdat je kunt het alleen doen.
  • Arch je rug en je buik uit te laten. Niet overdrijven de overkoepelende, alleen boog zo veel als u comfortabel. Naar voren Laat je heupen en de bal rollen als je dit doet.
  • Rond je onderrug en laat je maag inch Terwijl je dit doet, de bal en je heupen naar achteren rollen. Dit niet overdrijven, moet u alleen een beetje rond je onderrug en niet echt naar voren buigen.
  • Herhaal stap 5 en 6. Ga heen en weer acht tot zestien keer. Je schouder en hoofd moeten blijven in dezelfde positie als jij de stappen vijf en zes. In deze stappen worden alleen de rug, de heup en de bal bewegen.
  • Deze keer, rechte houd uw rug, schouder en hoofd. Rol je heupen en de bal rechts van je. Maak ze af te stemmen terug naar uw rug en schouders in het midden en dan rollen ze naar links. Herhaal deze acht tot zestien keer.
  • Nog steeds houden van uw rug, schouder en hoofd recht, maken cirkelvormige bewegingen met je heupen en de bal. Maak de klok mee voor acht keer en dan een tegen de klok in beweging opnieuw voor acht keer.


Uw physioball moet groot genoeg zijn

Uw physioball moet groot genoeg zijn, zodat uw knieën zijn in gelijke hoogte of hoger dan je heupen. Anders zal het geeft je rug, heup en knie pijn. Niet overdrijven uw training. Oefening alleen voor zoveel als je vertrouwd bent. Als een beginner, moet je je lichaam de tijd om te wennen aan de oefening.