E2h

Hoe te paardebloem gebruiken om indigestie te behandelen

Paardebloem al lang gebruikt als een behandeling voor vele ziekten vanwege de hoge voedingswaarde. Bijzonder heeft taraxacin, een bittere component, waardoor via de spijsvertering. Vanwege dit onderdeel, wordt paardebloem beschouwd als een effectieve remedie voor indigestie. Als u wilt indigestie te verlichten met deze plant, hier zijn manieren om paardebloem voor te bereiden.

Hoe te paardebloem gebruiken om indigestie te behandelen. Maak een paardebloem tonic.
Hoe te paardebloem gebruiken om indigestie te behandelen. Maak een paardebloem tonic.

  • Maak een paardebloem tonic. Paardebloem wordt meestal gemaakt in een tonic. Om een ​​paardebloem tonic te maken, moet u drie kopjes van paardebloem wortels, zes appels, wortelen en 10 hebben. Zorg ervoor dat u grondig uw ingrediënten. Snijd ze in kleine stukjes en perst u ze afzonderlijk met behulp van een keukenmachine. Combineer de sappen in een container na. U kunt drinken de tonica zoals het is, maar het is het beste om het te laten gekoeld.
  • Brew paardebloem koffie. Paardebloem koffie duurt een beetje tijd voor te bereiden, maar het is zeker effectief. Bereid het door te snijden paardebloem wortels in zeer kleine stukjes. Dan zet ze in de voorverwarmde oven op 350 ° C. Rooster de wortels voor ongeveer twee uur. Als ze al zijn knapperig en bruin, breng ze uit de oven en maal ze met behulp van een koffiemolen. Breng de grond paardebloem in een container. Brouwen het op dezelfde manier waarop je brouwen gewone koffie.
  • Maak een paardebloem thee. Om dit te doen, moet je rond 1/4 kop van paardebloem wortels en bladeren. Snijd ze in kleine stukjes en laat ze drogen. Dan steile ze in een warme kop water voor ongeveer 10 minuten. Filter het water na. Voeg de honing naar smaak toe. U kunt ook gebruik maken van verse paardebloem wortels en bladeren als je wilt. Gewoon hakken of stamp ze fijn en kook ze in twee kopjes water. Zeef het mengsel.
  • Verzinnen een paardebloem tinctuur. U kunt een paardebloem tinctuur met ofwel gedroogde of verse paardebloem wortels. Verse wortels moeten fijngehakt, terwijl gedroogde wortels moeten worden geslepen. Doe de wortels in een Mason pot en voeg wat wodka. Bedek de Mason jar en samen schud de ingrediënten. Bewaar de tinctuur voor twee weken, maar vergeet niet te schudden van de paardebloem mengsel elke dag. Na twee weken, de stam van de tinctuur om de wortels te verwijderen. Breng het tinctuur in een klein flesje. De paardebloem tinctuur moet worden toegevoegd aan het drinkwater.
  • Voeg paardebloemen om uw maaltijden, salades of soepen. Paardebloem greens kan toevoegen smaak en voedingswaarde aan je eten. U kunt bakken, stomen, frituren of paardebloem bladeren. Zorg ervoor dat je grondig te wassen en de bladeren met behulp van laag vuur koken. Jonge paardebloem greens zijn best om te eten rauw.


Hoewel paardebloem heeft bewezen zijn geneeskrachtige waarde

Hoewel paardebloem heeft bewezen zijn geneeskrachtige waarde, is het altijd verstandig om te praten met uw arts als u van plan bent om de plant te gebruiken om uw indigestie te behandelen. Dit geldt vooral als uw gezondheid dat vereist meer dan een kruiden-behandeling of als u jonger bent dan medicatie. Vergeet ook niet op de hoogte van de bijwerkingen. De gebruikelijke bijwerkingen zijn diarree, maagproblemen, en maagklachten. Bijwerkingen zijn over het algemeen niet ernstig, maar beschouw ze als je wilt paardebloem gebruiken om uw indigestie te verlichten.