E2h

Hoe te paardebloem gebruiken om eczeem te behandelen

Eczeem is een huidaandoening die meestal verschijnt als huiduitslag of zweren, en het kan zo overdreven dat het bloedt. Hoewel er actuele crèmes die kunnen worden toegepast op geïrriteerde huid, eczeem wordt het best behandeld van binnenuit - door het nemen van medicatie om de oorzaak van eczeem richten en te ontdoen van te krijgen. Topische behandelingen kunnen ook worden gebruikt om de orale medicatie te vullen.

Natuurlijke kruiden medicatie is een van de beste manieren om eczeem te behandelen. Een kruid dat bekend is om eczeem te behandelen is paardenbloem. Het is een algemeen bloeiende plant en is gemakkelijk beschikbaar voor gebruik. De bladeren, bloemen en wortels worden gebruikt als natuurlijke remedies voor verschillende aandoeningen, waaronder hypertensie, constipatie, artritis, huidproblemen, wratten, schimmelinfecties, en wordt ook gebruikt om het lichaam te ontgiften. Paardebloem is een diureticum, dus verwacht vaak moeten plassen wanneer u dit kruid als behandeling voor een van de genoemde voorwaarden.

Als een behandeling voor eczeem, paardebloem wordt oraal ingenomen als therapeutisch drank. Er zijn verschillende keuzes van de paardebloem nemen, afhankelijk van de opstelling.

Hoe te paardebloem gebruiken om eczeem te behandelen. U kunt koken paardebloem wortels en een thee.
Hoe te paardebloem gebruiken om eczeem te behandelen. U kunt koken paardebloem wortels en een thee.

  • U kunt koken paardebloem wortels en een thee. Was eerst de paardebloem wortels grondig. Hak de wortels en leg ze opzij. Kook een liter water in een pot, en langzaam verminderen van de warmte wanneer het is begonnen aan de kook. Plaats twee eetlepels gehakte paardebloem wortels in het gekookte water. Laat het mengsel zachtjes koken gedurende een minuut en zet het vuur uit. Plaats vers geplukte paardebloem laat in de pot terwijl het mengsel natuurlijk afkoelt gedurende vijfenveertig minuten. Zeef het mengsel en het verzamelen van de vloeistof. Laat het geheel afkoelen en drinken. Twee kopjes van deze thee voor elke dag kan reinigen uw lichaam van toxines en helpen verminderen van de groei van eczeem.
  • Er zijn in de handel verkrijgbaar paardenbloem theezakjes. U kunt in plaats daarvan gebruiken als u geen toegang tot vers paardebloem wortels en bladeren, of je hebt niet de tijd om een ​​koken.
  • U kunt ook een paardebloem tinctuur ook de voorbereiding van de bloemen en bladeren. Neem twee eetlepels van de tinctuur elke dag tot je een positief effect.
  • U kunt ook vers geplukte paardebloem bladeren in uw salades. Maak dit deel van uw dieet, zodat u kunt profiteren van de helende eigenschappen.
  • Als u niet wilt dat de smaak van de paardebloem, in het bijzonder de tinctuur en thee, kunt u ervoor kiezen om een ​​paardebloem capsule in plaats daarvan kopen, en een tot twee capsules elke dag als een aanvulling. Als u vindt organisch paardebloem capsules, is het veiliger en voordeliger voor u.

Paardebloem is een bekende diureticum

Paardebloem is een bekende diureticum, dus wees niet verbaasd als je begint met veelvuldig urineren. Sommige mensen kunnen dunne ontlasting, maar als het begint te zwaar wordt, stop je paardebloem therapie. U kunt ook een minimum te beperken intake tot je een balans en je hoeft niet meer te ervaren losse stoelgang. Als u het ontwikkelen van een allergie voor paardebloem, staak dan het gebruik en raadpleeg onmiddellijk een arts voor de juiste behandeling.