E2h

Hoe te paardebloem gebruiken om de behandeling van diabetes

Hyperglykemie of een hoge bloedsuikerspiegel is een teken van diabetes en dit kan een van de ergste ziekten die de mens kent. Diabetes kan fataal zijn als niet gecontroleerd en bewaakt kan leiden tot de dood gerelateerde medische complicaties zoals nier-en hartfalen. Normaal gesproken, als u zijn gediagnosticeerd met diabetes, zal uw arts normaal gesproken medicijnen voorschrijven dat zal regelen uw bloedsuikerspiegel. Een strikte laag-suiker dieet zal ook nodig zijn. Gelukkig zijn er natuurlijke en alternatieve diabetesbehandelingen je kunt verkennen die kunnen helpen houden van je bloedsuiker. Een dergelijke behandeling en oplossing is het gebruik van paardenbloem. Dit kruid is bekend dat het sterk reguleren glucosespiegels en hier zijn enkele tips over hoe het te gebruiken voor deze specifieke intentie.

  • Paardebloem thee. De meest populaire manier om paardebloem gebruiken om diabetes te behandelen is door het drinken van het als een thee. De drank is niet alleen verfrissend, maar heeft bewezen een krachtig hulpmiddel om de bloedsuikerspiegel te reguleren. Giet wat droge paardebloem bladeren in een kop kokend water en laat het steil voor ongeveer 15 minuten. Giet de thee om de bladeren te scheiden van het en neem een ​​slok. Drink de thee 3 keer per dag en bewaken van uw bloedsuikerspiegel. Je zou moeten zien enorme verbeteringen. Zorg er echter wel voor een verblijf op een laag-suikerarm dieet, zelfs als de thee is het realiseren van de baan. U kunt commerciële paardebloem theezakjes kopen als paardebloem bloemen zijn niet beschikbaar maar de laatste is altijd beter.
  • Paardebloem soep. Een geweldige manier om paardebloem nemen zonder enige inspanning is om het te mengen in de soep die u tijdens uw gewone maaltijden. Strooi er wat verse paardebloem bladeren in een soep. Dit zal de smaak en de bladeren kunnen worden gegeten. Dit zal zeker bieden u de bloedsuiker regulering u wenst niet om de voedingsstoffen te vermelden dat de bladeren kan brengen aan uw systeem.
  • Paardebloem salade. Net als de soep, kunt u mengen paardebloem bladeren in een salade. Bijvoorbeeld, als u een mooie Caesar salade voorbereiding voor de lunch, strooi er wat verse paardebloem bladeren en gooi de salade te mengen de bladeren met de sla en andere ingrediënten. Breng wat dressing en start kauwend weg. Inname van de paardebloem bladeren kan aanzienlijk de controle van uw glucosespiegel. De bladeren zijn lekker dus het moet geen probleem zijn voor u om het te eten.
  • Paardebloem supplement. Gezondheid winkels bieden verschillende merken van de paardebloem supplementen in een capsule. Als je niet van drinken of eten de bladeren vanwege de smaak, dan kunt u overwegen de aankoop van de capsule in plaats daarvan. Het nemen van 1 capsule per dag zou voldoende moeten zijn.
  • Monitor suiker niveaus. Zodra u start met paardebloem, zorg ervoor dat uw bloedsuikerspiegel te controleren. Het is belangrijk om te zien of de behandeling werkt of niet. Holistische en alternatieve geneeskunde beoefenaars instaan ​​voor de potentie.

Hoe te paardebloem gebruiken om de behandeling van diabetes. Paardebloem supplement.
Hoe te paardebloem gebruiken om de behandeling van diabetes. Paardebloem supplement.

De paardebloem behandeling zal pas echt effectief zijn als u zich aan een voorgeschreven laag-suiker dieet en lichaamsbeweging. Raadpleeg uw arts voor deze eisen en ervoor te zorgen dat de inname van paardebloem niet in conflict met de andere medicijnen die u kan nodig zijn om te nemen als gevolg van uw aandoening.