E2h

Hoe te overeten te voorkomen

De meeste mensen die toch te veel eten willen afvallen. Een lange patroon van slechte gewoonten zal leiden tot gevolgen hebben, zoals het verkrijgen van gewicht. Het is natuurlijk en normaal voor mensen om te willen dit op te lossen. Eters maar moet op een doel richten tegelijk. De eerste plaats richten op het eten van je balans punt (waar je bent comfortabel vol) en het krijgen van jezelf uit je voedsel obsessies. Vervolgens, als je al drie volledige maaltijden per dag eten, op een routine-basis, werken op het verliezen van het overtollige gewicht. Maar zijn deze stappen genoeg? De volgende zijn enkele nuttige tips bij het voorkomen en stoppen van overeten.

  1. Stop de ontkenning en te accepteren. Eetverslaving en overeten bijdragen aan een negatieve persoonlijke lichaamsbeeld. Te veel eten mensen moeten leren om zichzelf te omarmen. Het is een natuurlijke manier van wakker u tot je ware zelf-uw geest. Ontkennen niet dat u problemen eten. Maar als je leert om het te accepteren, wees niet jaloers op andere mensen in dat zij geen eetproblemen. We zullen nooit weten of iemand kan er een hebt. Op het einde, kan te veel eten zijn je grootste leraar.
  2. Ken de echte oorzaak. Het is belangrijk om te weten dat te veel eten zelden over eten. Eten is uw kuur, uw poging om de zorg voor jezelf, maar gebruikt op een schadelijke manier. Veel eters hebben ernstige problemen, donker verleden, onbeantwoorde vragen en onvergetelijke of traumatische ervaringen, waardoor ze te eten om te draaien als het antwoord op hun problemen. Op deze manier, ze misbruikt eten in plaats van naar hun echte problemen. Zoek de oorzaak van uw eetverslaving. Dit zal u helpen focussen op welke problemen moeten worden verzorgd en welke gebieden moeten worden geprioriteerd.
  3. Hulp zoeken. Als menselijke wezens, is het normaal voor ons om hulp te zoeken als we in nood. Vraag om hulp als u wilt uw overeten gewoonte te stoppen. Geloof dat je het waard bent steun, liefde en begeleiding in deze strijd tegen eetverslaving en overeten. Er zijn tal van professionals, zowel voor fitness en psychologie die u kunnen helpen. Ook als u nog niet klaar voor een externe facilitator, zijn er tal van boeken en referentiematerialen ter beschikking in de bibliotheek, in uw lokale boekhandel en op het internet ook. Deze uitdaging en hulp te zoeken.
  4. Armor je emoties. Zoals eerder vermeld, te veel eten is niet over eten. Het is uw psychologische en emotionele strijd waar je voedsel een comfort zone. Het is daarom verstandig om armor je emoties. Ten eerste, reallize dat je niet je gedachten. Geloof het niet als je geest je vertelt dat je bedoeld om te worden vet. Ten tweede, onderzoeken uw angst. Angst brengt woede, jaloezie, wrok, frustratie, kritiek, haat, oordeel, en controle. Angsten zullen weer opduiken over en over en over totdat we eindelijk onder ogen zien.

Niemand kan vechten biologie

Hoe te overeten te voorkomen. Stop de ontkenning en te accepteren.
Hoe te overeten te voorkomen. Stop de ontkenning en te accepteren.

Niemand kan vechten biologie. We zijn allemaal dieren ontworpen om voedsel voor energie vervanging, cel verjonging en fysieke voeding te consumeren. We moeten om te eten, maar met mate. Daarom hebben we niet hoeven te eten (of onder te eten) slaan alleen maar om gewicht te verliezen of te veel eten te stoppen. We moeten gewoon genoeg van wat ons lichaam moet hebben.