E2h

Hoe te onderlichaam sterkte water oefeningen te doen voor artritis

Artritis heeft betrekking op de toestand van de gewrichten van het lichaam. Er kan veel schade aan de gewrichten die het pijnlijk om te verplaatsen. In sommige gevallen botten verstoren zelf. Artsen adviseren vaak om personen met artritis aan oefeningen uit te voeren om hun lichaam structuur, in het bijzonder het onderlichaam, te versterken, zoals hardlopen of wandelen. Maar soms zijn deze oefeningen zijn pijnlijk om te doen. Dus hoe kan je het versterken van uw lichaam als u artritis? Er is een manier om de oefening die u nodig hebt met behulp van water te krijgen. Ja, het water. Het drijfvermogen helpt u te ondersteunen uw gewicht en vermindert de stress die u moet gebruiken om je lichaam te houden.

Voordat u springen in het zwembad om deze oefeningen uit te voeren

Voordat u springen in het zwembad om deze oefeningen uit te voeren, moet je uitrusten jezelf met een drijvend toestel die kunnen houden u constant terwijl je ze doet. Dit is nodig omdat je nodig hebt om in diep water vrij uw benen te bewegen zonder het raken van de bodem. Bent u er klaar voor? Hier zijn een aantal water oefeningen om te helpen versterken van uw onderlichaam:

  • Heup en dij oefening. Zet jezelf in een knielende positie. Beide benen moeten loodrecht op je bovenlichaam met de zolen van je voeten naar boven. Rechte Houd uw bovenlichaam. Niet tip je rug en oefen er geen buikspieren voor steun in de rug. Zodra u aannemen dat de positie spreid je dijen te openen zijwaarts uit elkaar dan brengen ze weer bij elkaar. Probeer niet om de snelheid te forceren in deze oefening. Doe dit in een matige snelheid en herhaal 12 keer.
  • Binnenkant van de dijen uit te oefenen. Neem een staande positie in het water. Gebruik een drijvend toestel om u up. Houd uw lichaam recht en je benen recht naar beneden. Vergeet nooit om je lichaam naar voren kantelen terwijl het doen van deze oefening. Open je benen zijwaarts spreiden en ze terug te brengen overlappende je enkels, zoals een schaar. Doe 12 herhalingen voor deze oefening. Vergeet niet om dit te doen in een matige snelheid en forceer je benen als je je voelt wat pijn.
  • Scissor dijen oefening. Rekening houden met dezelfde staande positie als de binnenkant van de dijen oefening, het idee is in principe hetzelfde, maar je opent je benen aan de voor-en achterkant in plaats van opzij. Een been gaat naar de voorkant en de andere gaat naar achteren, waardoor een schaar vorm. Het houden van uw bovenlichaam rechtop, afwisselend schakelen benen in tegenovergestelde richting als een schaar beweging. Herhaal deze oefening 12 keer, het doen van 6 weerstanden voor elk been.
  • Hardlopen in diep water te oefenen. Met behulp van een drijvend toestel om je lichaam boven water te houden, deze oefening is vergelijkbaar met die op het droge. Ga naar diepere wateren en beweeg je benen alsof je draait. U voelt de weerstand in je benen en dijen als je "run" in het water. U kunt dit doen fiets bewegingen. In plaats van het runnen van bewegingen, kan u de hoorn van uw benen afwisselend een beetje alsof je op een fiets rijdt. Herhaal de bewegingen 12 keer voor hardlopen en wielrennen.


Hoe te onderlichaam sterkte water oefeningen te doen voor artritis. Heup en dij oefening.
Hoe te onderlichaam sterkte water oefeningen te doen voor artritis. Heup en dij oefening.

Vergeet niet dat u uw fysiotherapeut of uw arts eerst te raadplegen voordat het uitproberen van een van de onderlichaam oefeningen. Er kunnen bewegingen in deze oefeningen, die niet worden aanbevolen voor het type van artritis je hebt. Als u denkt dat uw conditie niet is hulp krijgt, stop dan onmiddellijk het werk uit en bezoek met uw arts voor een evaluatie.