E2h

Hoe te norovirus ziekte te behandelen

Het norovirus ziekte kan leiden tot diarree en braken

Het norovirus ziekte kan leiden tot diarree en braken. Er zijn echter verscheidene gevallen kan uitdroging veroorzaken, wat vaak levensbedreigend is. Vandaar dat, wanneer je toevallig worden geïnfecteerd door deze ziekte, moet u onmiddellijk een manier om het te behandelen. Hier is een gids om u te helpen bij de behandeling van norovirus ziekte:

Hoe te norovirus ziekte te behandelen. Behandel diarree met over-the-counter pillen.
Hoe te norovirus ziekte te behandelen. Behandel diarree met over-the-counter pillen.

  • Gehydrateerd meestal. De nummer een vijand bij het spreken van norovirus ziekte is uitdroging. Vandaar dat de beste techniek om het probleem te bestrijden is door middel van een verblijf gehydrateerd. Drinkwater kan nuttig zijn, maar diarree en braken kan veroorzaken kalium en natrium verliezen. Daarom is het beter om minerale verrijkte dranken drinken daartoe als die van Gatorade. U kunt ook overwegen thee of appelsap tot verloren voedingsstoffen aan te vullen, maar om jus d'orange, koffie en frisdrank te vermijden proberen. Als het braken en de diarree veroorzaakt door het virus ernstig zijn, kan het gebruik van intraveneuze vloeistoffen nuttig zijn. Op dit punt, de hulp van een arts al nodig.
  • Behandel diarree met over-the-counter pillen. Diarree kan leiden tot een veel verlies in termen van niet alleen vloeistoffen, maar ook kalium. Het is goed om medicijnen te nemen om te vertragen het vochtverlies.
  • Eet goede voeding om het virus te helpen naar beneden. Het norovirus duurt enige tijd voordat het kan worden afgebroken door het spijsverteringsstelsel. Na ongeveer vier uur of zes uur, beginnen met het eten van kleine hoeveelheden eenvoudig voedsel. Dit geldt ook voor bouillon, toast, en bananen. Vermijd kruidig, zuur, vet en zuivel tot de derde dag van uw herstel.
  • Minimaliseer uw dagelijkse activiteiten zo veel mogelijk. Aangezien de ziekte wordt veroorzaakt door een virus, geen pil die werkt men. Je lichaam zal vechten weg het virus op zich. Daarom moet u uw lichaam de broodnodige energie om het virus weg te bestrijden. Dus, heb je om uit te rusten, wat extra slaap te krijgen, en het doen van tal van activiteiten te voorkomen.
  • Neem geen antibiotica voor norovirus ziekte. Antibiotica alleen vechten bacteriën weg en zeker geen virussen. Vandaar, ongeacht hoeveel antibiotica je neemt, kan het niet helpen bij de behandeling van de ziekte.
  • Zorgvuldig om te gaan met de ziekte. Het virus is besmettelijk, vandaar, is het zeer belangrijk dat u omgaan met de ziekte met zorg. Terwijl u de behandeling van uw ziekte, neem nota tot het delen van objecten te voorkomen dat u gebruikt en zelfs voedsel aanraakt. Houd in gedachten dat het heel gemakkelijk om het virus te verspreiden met andere mensen. Ook, was uw handen regelmatig vooral als je braken en diarree.
  • Raadpleeg een arts als de symptomen op te gaan voor meer dan drie dagen. Meestal kan het lichaam te bestrijden weg deze ziekte in de tijd twee of drie dagen. Als de diarree en ook het braken duren enkele dagen al, is het goed om uw arts al zien. Een professional weet wat de beste methode is om u te behandelen van uw ziekte vooral in de strijd tegen het virus weg en het wegwerken van de diarree, braken en uitdroging.


De bovengenoemde tips zijn bekend om mensen met de infectie van het virus helpen. Echter, nemen er nota van dat het nog steeds het beste om medische professionals te raadplegen bij de behandeling van de ziekte. Toch zijn zij degenen die kan je de nodige en meest efficiënte oplossing in de strijd tegen de norovirus ziekte.