E2h

Hoe te neuropathische behandeling van chronische kniepijn te krijgen

Heb je al ervaren aanhoudende pijn in de knie

Heb je al ervaren aanhoudende pijn in de knie? Bent u ondergaat enige vorm van pijn behandeling? Kniepijn kan zowel chronisch of acuut zijn. Acute pijn optreedt als gevolg van een verwonding of trauma en verdwijnt wanneer het letsel geneest. Chronische pijn is persistent en intermitterend. Chronische pijn in de knie kan worden veroorzaakt door een aantal gezondheidsaspecten zoals:

Hoe te neuropathische behandeling van chronische kniepijn te krijgen. Nociceptieve pijn.
Hoe te neuropathische behandeling van chronische kniepijn te krijgen. Nociceptieve pijn.

 • Artritis
 • Peesontsteking
 • Jicht
 • Bursitis
 • Ischias
 • Bandletsel

Voordat uw arts kan de behandeling van uw pijn, juiste diagnose van de symptomen is belangrijk. De aard van de pijntherapie je nodig hebt hangt af van het type van de pijn die je voelt. De twee basistypen van pijn:

 1. Nociceptieve pijn. Als je zenuwstelsel goed werkt dit is het type van de pijn die je voelt. Er moet een duidelijke bron van pijn als een gebroken neus, een snee in de hals of de hond beet op je hiel te zijn. Als je koffie morst op uw hand de brandwonden zal veroorzaken hand pijn. Het lichaam vertelt je hersenen dat er een letsel, wond of andere problemen op een specifiek deel van het lichaam deel dat de pijn veroorzaakt.
 2. Neuropathische pijn. Je voelt neuropathische pijn wanneer het lichaam het centrale zenuwstelsel niet goed werkt. Het lichaam vertelt de hersenen dat er een probleem is of een blessure als er in feite, er is niemand. Het stuurt verkeerde signalen naar de hersenen als gevolg van schade aan uw zenuwvezels. De pijn wordt beschreven als schieten en branden. Soms is er tintelingen, gevoelloosheid, een plotselinge elektrische schok of verhoogde gevoeligheid in het getroffen gebied. Een veelvoorkomend voorbeeld van neuropathische pijn is de fantoompijn syndroom. Personen met geamputeerde ledematen soms nog steeds het gevoel pijn van de zenuwen die oorspronkelijk werden aangesloten op de ontbrekende arm of been. Omdat de zenuwen sturen een verkeerde boodschap, de persoon voelt zich nog steeds pijn.

Heb je al ervaren aanhoudende pijn in de knie. Neuropathische pijn.
Heb je al ervaren aanhoudende pijn in de knie. Neuropathische pijn.

Voor chronische pijn in de knie, zijn er verschillende neuropathische pijn behandelingen die uw arts kan gebruiken wanneer alle andere vormen van pijnbestrijding zijn uitgeput.

1. Medicatie. Dit is de eerste lijn van verdediging tegen neuropathische pijn. Medicatie werkt door het beheer van de manier waarop de pijn informatie wordt verzonden in het lichaam. De aard van de neuropathische pijn behandeling medicijnen zijn:

 • Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen
 • Sterke pijnstillers die verdovende middelen bevatten
 • Anticonvulsiva
 • Antidepressiva
 • Spierrelaxantia
 • Actuele crèmes voor pijnbestrijding

2. Zenuwblokkade Injecties. Zenuwblokkade, een vorm van steroïde verdoving, worden in pijnklinieken voor het behandelen rugpijnbestrijdingsproducten, joint verf, ischias behandeling en anderen. Wordt geïnjecteerd in de zenuw waar de pijn wordt gevoeld. Deze behandeling blokkeert de pijnsignalen naar de hersenen. Verlichting van pijn wordt vaak gevoeld kort na de injectie. Echter, de verlichting niet langer dan enkele maanden. Sommige artsen suggereren herhaalde injecties van zenuwblokkade, terwijl anderen ervoor kiezen om andere opties te proberen voor pijnbestrijding.

3. Andere behandelingen. Neuropathische pijn management gebruikt ruggenmergstimulatie bij medicijnen en zenuwblokkade injecties mislukken. Deze behandeling bestaat uit het leveren elektrische stroom in de rug om pijnsignalen te stoppen. Een ander type van behandeling is psychologische therapie. Chronische pijn verlaat meestal het slachtoffer depressief en angstig. Medicatie en beeldvormende technieken worden besproken als mogelijke manieren om deze emotionele toestand te verlichten.

Als u last heeft van chronische kniepijn

Als u last heeft van chronische kniepijn, uw arts is in de beste positie om de juiste pijnbehandeling voor u voorschrijven. Zorg er wel voor dat u uw arts te vertellen alle symptomen van de pijn, zodat hij goed kan diagnosticeren. Onjuiste diagnose kan leiden tot de verkeerde behandeling van pijn.