E2h

Hoe te natuurgeneeskunde te gebruiken om problemen met de bloedsomloop te behandelen

Doen zonder medicijnen en medische behandelingen

Doen zonder medicijnen en medische behandelingen, terwijl onder de invloed van een aantal ziekte of ziekte zou bijna absurd lijken in deze dag en de leeftijd van de medische wetenschap. Om astma, verstuikingen, hormonale onevenwichtigheden en alles wat we gebruiken een of andere vorm van behandeling afgeleid uit de bevindingen van de medische wetenschap te behandelen. Natuurgeneeskunde negeert alles wat en richt zich op natuurlijke methoden om te verlichten het lichaam van ziekte en pijn. Voeding, lichaamsbeweging en de elementen zijn alles wat nodig is in de natuurgeneeskunde om iets te genezen. Beoefenaars blijf weg van operaties en medicijnen, met de nadruk op alternatieve vormen van geneeskunde. Volgens hen alle ziekten afkomstig zijn van "accumulatie van morbide zaken of toxinen" (het eten van de verkeerde soorten voedsel, slechte gewoonten), "abnormale samenstelling van het bloed en de lymfe," (gebrek aan lichaamsbeweging) en "verlaagde vitaliteit," ( verkeerde ademhaling patroon). Zo schrijven zij alle problemen een van deze tekortkomingen. Bijvoorbeeld, hoe zou Natuurgeneeskunde genezen problemen met de bloedsomloop? Hier is hoe:

  • Hydro therapie. Een beoefenaar van de Natuurgeneeskunde zou eerst proberen met behulp van het element water bij verschillende temperaturen om de zieke patiënt te genezen. Water is de zuiverste en meest bewonderde element. Het wordt gebruikt om de balans van de stofwisseling handhaven. Neem twee kleine handdoeken of washandjes en geniet een in heet water en de andere in koud water. Gedurende drie minuten, plaats de hete kompres op het getroffen gebied. Het moet zo heet als de patiënt kan staan, maar niet zo heet dat je de patiënt brandwonden veroorzaken. Volgens Natuurgeneeskunde, de warmte zal bloed vloeien naar die plek door het openen van verstopte bloedvaten. Na drie minuten zijn, gebruik het koudekompres een halve minuut de bloedvaten samentrekken en de bloedstroom naar andere delen van het lichaam. Wissel de warme en koude kompressen voor een totaal van drie keer per stuk. Doe dit dagelijks, ten minste drie tot vier keer totdat het gebied is voldoende genezen is.
  • Reflexologie. Volgens Naturopathy, energie door het lichaam. Wanneer iemand ziek is of ziek is, wordt deze energie geblokkeerd of verhinderd circuleren door het hele lichaam. Aangenomen wordt dat er reflexpunten op de handen en voeten die deblokkeren de paden en verbeteren circulatie van de energie en het bloed. U moet eerst uitgelezen kans voor de voeten door te wrijven ze met massage olie en trek op de tenen. Ga door het masseren van de andere delen van de voet het maken van uw weg tot aan de enkels. Vergeet niet om bewegingen die de bloedtoevoer naar het hart direct gebruik. Nu masseer je handen. Begin met de vingers en werk je weg tot aan de ellebogen. Nogmaals, de focus van de bewegingen op de richting van je hart. Tot slot blijven de rest van je lichaam te masseren met deze hart-centric beweging.

Hoe te natuurgeneeskunde te gebruiken om problemen met de bloedsomloop te behandelen. Doen zonder medicijnen en medische behandelingen.
Hoe te natuurgeneeskunde te gebruiken om problemen met de bloedsomloop te behandelen. Doen zonder medicijnen en medische behandelingen.

Natuurgeneeskunde klinkt misschien een beetje maf en zelfs een beetje gek, maar de praktijk zweren erbij. Als je open staat voor nieuwe dingen, geef het een schot is er geen kwaad in het zoeken naar alle mogelijke behandelingen. Echter, als uw toestand niet verbetert, wees niet teleurgesteld en ga verder met standaard behandelingen.