E2h

Hoe te muggenbeten te voorkomen

Iedereen kent de jeuk en irritante beten die worden achtergelaten door muggen. Sommige gebieden zijn getroffen meer dan anderen, maar de meeste mensen in contact komen met muggen op een bepaald moment van het jaar. Terwijl u misschien niet in staat zijn om volledig weg te sturen van deze vervelende wezens, zijn er een aantal eenvoudige stappen die u kunnen helpen voorkomen muggenbeten.

Een manier om muggenbeten te voorkomen is het dragen van neutrale kleuren, zoals bruin, beige en olijfgroen. Deze kleuren hebben zeer weinig effect op muggen, omdat ze de neiging om te zoeken naar heldere, bloemen kleuren in plaats. Heldere kleuren herinneren aan muggen van dierlijk vlees, terwijl florale patronen na te bootsen die van nectar en bloemen. Ook moet u kleding die zijn licht van gewicht te dragen en zo veel van het lichaam mogelijk te overbruggen.

Muggen ook gevestigd op enkele geuren in shampoos

Muggen ook gevestigd op enkele geuren in shampoos, conditioners, lotions en sprays lichaam. Om deze reden geven voor het gebruik van lotions, parfums en body sprays als buitenshuis geleid. Kies ook haarverzorgingsproducten die geen gebruik maken geuren, vooral fruit en bloemengeuren.

Hoe te muggenbeten te voorkomen. Muggen ook gevestigd op enkele geuren in shampoos.
Hoe te muggenbeten te voorkomen. Muggen ook gevestigd op enkele geuren in shampoos.

Een andere manier om muggenbeten te voorkomen is door het toepassen van een insectenwerend middel. De keuzes van insectenwerende middelen zijn er in overvloed, en welke je kiest op basis van uw persoonlijke voorkeuren. De meest krachtige insectenwerend middel is er een die DEET gebruikt. Echter, DEET doet brengen een zeker risico aan kinderen, dus moeten met mate worden gebruikt. Kinderen jonger dan 2 maanden oud mag geen gebruik maken van insectenwerende middelen die DEET mee te nemen.

In plaats daarvan zijn er kindvriendelijke insectenwerende middelen die kunnen worden gebruikt bij kinderen en een kleine hoeveelheid van DEET. Toch moet DEET-producten slechts een keer per dag en in gebieden die open en bloot aan muggenbeten worden gebruikt. DEET-producten mogen niet gebruikt worden onder de kleding of op de handen.

Om muggenbeten te voorkomen

Om muggenbeten te voorkomen, ook plaats citronella kaarsen in uw buitenruimte. Citronella kaarsen kunnen worden gebruikt zowel overdag als 's nachts en zijn veilig te gebruiken rond kinderen. Nog beter, kunt u citronella-olie op de huid te gebruiken als een natuurlijke manier om te voorkomen muggenbeten.

Knoflook is een andere manier om muggenbeten te voorkomen

Om muggenbeten te voorkomen. Knoflook is een andere manier om muggenbeten te voorkomen.
Om muggenbeten te voorkomen. Knoflook is een andere manier om muggenbeten te voorkomen.

Knoflook is een andere manier om muggenbeten te voorkomen, kunnen dus het eten van knoflook voedsel doen net de truc. Het eten van knoflook er een vreemde geur in de huid, die de muggen kan detecteren. Dit geldt ook voor vitamine B1, die kan worden opgenomen in een supplement pilvorm een ​​bepaalde huid geur die muggen afstoot produceren. In tegenstelling tot de knoflook zal echter het nemen van vitamine B1 niet verlaten een geur die mensen kunnen detecteren.

Een andere manier om muggenbeten te voorkomen is om weg te blijven uit de gebieden die zijn stilstaand water. Muggen worden aangetrokken door het water en hebben de neiging om op de loer liggen in deze moerassige gebieden. Bovendien, muggen hebben meer kans om te bijten van zonsondergang tot zonsopgang, dus zorg ervoor om binnen te blijven tijdens deze piekuren.