E2h

Hoe te mononucleosis behandelen

Mononucleosis of mono, een ziekte veroorzaakt door het Epstein-Barr virus of cytomegalovirus. Het is zeer besmettelijk, en er is nog steeds geen remedie bekend. Hoewel het moet uiteindelijk duidelijk op zijn eigen, kunt u nog steeds de volgende richtlijnen over hoe om mononucleosis behandelen.

Stap 1

Genoeg rust. Mononucleosis zorgt ervoor dat je moe en ziek de hele tijd. De beste manier om dit te bestrijden is om te doen wat je lichaam wil en veel rust te krijgen. Voel je niet schuldig te willen of nodig hebben om te slapen. Uw lichaam heeft de down-time om te herstellen van mononucleosis. Of het nu gaat duurt het enkele weken of enkele maanden, is rust gaat om uw nummer een manier om het herstel van mono zijn.

Stap 2

Hoe te mononucleosis behandelen. Genoeg rust.
Hoe te mononucleosis behandelen. Genoeg rust.

Drink veel vocht. Terwijl je te maken hebt met mono, het is ook belangrijk om te drinken van veel vocht te spoelen uw systeem. Vergeet niet - je hebt een virus in je en het zal enige tijd duren om zich te ontdoen van het. Maar je kunt het proces versnellen door het drinken van water, thee en vruchtensappen. Blijf gehydrateerd.

Stap 3

Behandel uw keelpijn. Als u vindt dat uw mononucleosis wordt begeleid door een zere keel, het is oke om je keelpijn te behandelen met een aantal huismiddeltjes. Gorgelen met wat warm zout water moet verlichten uw keelpijn. Gewoon een eetlepel water in een theekopje vol warm water en gorgelen (niet doorslikken) voor een minuut. Doe dit meerdere keren per dag voor het beste resultaat. U kunt ook naar de keel zuigtabletten proberen. Zuigen op een zal toevoegen vocht aan je keel en breng tijdelijke verlichting. Een ijslolly of een harde snoep zal hetzelfde doen.

U zal slechts uw keelpijn erger als je eet kruidig ​​voedsel terwijl u mononucleosis. Dus probeer weg te blijven van elke vorm van voedsel dat zal irriteren uw luchtwegen.

Stap 4

Stap 1. Drink veel vocht.
Stap 1. Drink veel vocht.

Eet goed. Samen met het vermijden van gekruid voedsel, moet je proberen om je mononucleosis behandelen met een gezond dieet. Goede voeding is essentieel voor het houden van uw immuunsysteem een ​​stap voor uw mononucleosis. Een dieet dat rijk is aan vitaminen is essentieel. Dus kiezen voor de hele voedsel - fruit, groenten, en natuurlijk vlees. Je wilt niet te veel bewerkte voedingsmiddelen te consumeren. In plaats daarvan, op te vullen gezonde dingen die veel voedingswaarde voordelen voor uw genezing lichaam te dragen. (Als een kanttekening, wordt voorgesteld dat je een paar kleine maaltijden gedurende de dag in plaats van 3 grote bedrijven te eten, zodat je lichaam makkelijker verteren uw voedsel. Zal dat makkelijker op uw gehele systeem, terwijl u herstelt.)

Stap 5

Probeer medicijnen en supplementen. De algemene pijntjes die mononucleosis begeleiden kunnen worden behandeld met ibuprofen of paracetamol (Advil, aspirine of paracetamol). Elk van deze zal verminderen koorts en algemene pijn en pijn. Als je geïnteresseerd bent in een meer natuurlijke manier om mononucleosis behandelen, gebruiken kruiden zoals astagalus of Echinacea in een thee. Een goede, hoge potentie multi-vitamine wordt aanbevolen voor het gehele lichaam de gezondheid als goed. In het algemeen zal veel vitamine C, vitamine E, en vitamine A versterkt je immuunsysteem en helpen uw lichaam te behandelen uw mononucleosis.