E2h

Hoe te mini - trampoline oefeningen te doen - rebounder trampoline

Weet je nog hoe leuk stuiteren op het bed was als kind

Weet je nog hoe leuk stuiteren op het bed was als kind? Oefenen op een mini-trampoline zal je zingen de verdiensten van de kindertijd weer. Deze aangename oefening, ook wel aangeduid als rebounder oefening, is zacht voor de gewrichten, terwijl nog steeds het geven van een goede workout. Uw mini trampoline oefening routine kan zo intens als je wilt dat het is.

Hoe te mini - trampoline oefeningen te doen - rebounder trampoline. BASIC BOUNCE deze oefening kan zo moeilijk als je wilt.
Hoe te mini - trampoline oefeningen te doen - rebounder trampoline. BASIC BOUNCE deze oefening kan zo moeilijk als je wilt.

Je zal wat tijd nodig om te wennen aan stuiteren op uw kleine trampoline trampoline. Een persoon kan het nodig zijn een week om te wennen aan het balanceren op een mini-trampoline, terwijl een ander kan alleen maar een dag. Je moet Draag comfortabele, antislip schoenen. Sommige mensen liever gewoon op blote voeten gaan. Wees voorzichtig, maar, omdat het uitoefenen zonder het dragen van schoenen kan uw kans op een voetblessure te verhogen.

Begint, net als bij elke fitness, moet je eerst een warming-up. Als een beginner, moet terugkaatsen worden gedaan op een langzaam-aan-gematigd tempo. Gebruik alleen de mini-trampoline voor een paar minuten per keer, zodat je spieren wennen aan de oefening. De volgende vijf rebounder trampoline oefeningen zullen u glimlachen en zweten op hetzelfde moment. (Nu, dat is wat ik noem een ​​perfecte oefening combo.)

  1. BASIC BOUNCE Deze oefening kan zo moeilijk als je wilt, afhankelijk van de moeite die u erin steekt. Sta in het midden van de mini-trampoline met voeten iets uit elkaar. Dit zal uw basis start houding voor alle rebounder oefeningen. Houd uw voeten van de mini-trampoline, licht stuiteren. Indien nodig, situeren zich in de buurt een stevige object of muur die kan worden gehouden voor het evenwicht. Naarmate je gebruikt om stuiteren, til je voeten van de trampoline een beetje. Verhoog de hoogte van uw bounce als je meer comfortabel met deze fundamentele bounce.
  2. BASIC WALK Dit is een goede warming-up en cooling-down oefeningen. Van een eenvoudige start houding, afwisselend til je hielen. Til je tenen van de trampoline. Zwaai je armen als je zou tijdens het lopen.
  3. BASIC JOG Deze workout is een leuke manier om je hartslag te verhogen, velen beschouwen het als een stuk leuker dan andere aërobe oefening. Van een eenvoudige start houding, afwisselend Licht de voeten een centimeter of twee uit de mini trampoline. Beweeg je armen als je zou tijdens het joggen.
  4. Hiel-teen BOUNCE Deze geavanceerde oefening wordt genomen van Billy Blanks 'Tae Bo routine. Sta in het midden van de mini-trampoline met je voeten dicht bij elkaar. In plaats van het doen van een basis-bounce, naar voren breng je linkervoet tijdens de bounce, het aanraken van je hiel naar de oppervlakte. Kort steek je linkerarm omhoog voor je als je hiel raakt het oppervlak. Herhaal dit voor de rechter voet. Door dit te doen voor een minuut of zo is alles wat nodig is om het zweet te gieten.
  5. Jumping Jack BOUNCE Dit is een andere geavanceerde rebounder oefening. Van een eenvoudige start houding, stuiteren op. Zoals je stuiteren, uit elkaar je voeten (let op uw voet!) En breng je handen boven je hoofd. In vergelijking met een reguliere Jumping Jack gedaan op een harde ondergrond, stuiteren op een trampoline maakt deze oefening makkelijker op de gewrichten.

Deze vijf oefeningen zijn slechts het begin van uw levenslange plezier met trampoline. Elke trampoline oefening kan worden gevarieerd door verschillende armbewegingen. Om elke oefening meer van een uitdaging, ga dan sneller of stuiteren hoger. De basis jog kan worden opgepept door het toevoegen van een afwisselende kant twist (bewegende alleen uw onderlichaam) aan elke stap die je zet. Naarmate je meer comfortabel met kaatsen, zult u uiteraard ontdek je nieuwe oefeningen. In aanvulling op de mini-trampoline, is het een goed idee om op een andere basisuitrusting investeren als veiligheid pads.