E2h

Hoe te mediteren kleding kiezen

Meditatie wordt gedefinieerd door Wikipedia als "een toestand waarin het lichaam bewust is ontspannen en de geest mag worden rustig en geconcentreerd." Er zijn veel verschillende manieren om te mediteren en stress te verlichten , velen van hen op basis van spirituele praktijken afkomstig uit oosterse religies. Als medische professionals te leren meer en meer over meditatie, hebben ze ontdekt dat het veel voordelen voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid, met inbegrip van de vermindering van stress en alle lichamelijke problemen die stress gepaard gaan heeft.

Hoe te mediteren kleding kiezen. Kies kleding die comfortabel is.
Hoe te mediteren kleding kiezen. Kies kleding die comfortabel is.

Afhankelijk van de meditatietechniek die u kiest, kunt u specifieke meditatie kleding te kopen. Veel websites bieden specifieke kleding soorten, zoals gewaden of kimono's, kleding voor meditatie die beweging (zoals yoga) of eenvoudige tuniek en broek combinatie inhoudt.

De volgende informatie zal u helpen als u kiest meditatie kleding.

  1. Kies kleding die comfortabel is. Je wilt niet dat kleding die je buik, benen of armen knijpt. U zult willen kleding die losjes zit over alle van uw huid zonder knellen te kiezen. U moet in staat zijn om in wat dan ook posities die u gebruikt voor meditatie zonder het te merken dat uw kleding uw bewegingen te beperken.
  2. Uw kleding moet ademen en laat de lucht te krijgen op uw huid. Duidelijk moet worden gemaakt van natuurlijke vezels (zoals katoen of zijde) en een goed gevoel op je huid.
  3. Denk na over de omgeving waarin je bent mediteren inch Als je mediteert buiten, je kleding die geschikt is voor het weer willen. Hetzelfde geldt als de ruimte waar je mediteert in voelt warm of koud. Als je doet meditatie die ervoor zorgt dat zweten (zoals yoga), kunt u minimale kleding of kleding die het zweet weghoudt van het lichaam te dragen. Omgekeerd, als je doet meditatie technieken die niet tot een veel beweging, kunt u het gevoel gekoeld na de vergadering nog voor een paar minuten en kan willen overwegen om een ​​extra laag van kleding bij de hand.
  4. Kies kleding die je wilt. Als je het gevoel dom dragen van een specifieke outfit, heb je problemen met mediteren. Je geest zal gericht zijn op uw kleding en de manier waarop je je voelt over het eerder dan de eigenlijke meditatie. De kleur van je kleding maakt eigenlijk niet uit, tenzij u denkt dat een bepaalde kleur helpt bij je meditatie techniek.
  5. Voor de meeste meditatietechnieken, hoef je niet uit te gaan en specifieke meditatie kleren te kopen, tenzij u denkt dat het zou helpen focus je geest of je meer comfortabel. Voor het grootste deel, een katoenen T-shirt, katoenen broek, en een zip-up sweatshirt zijn alles wat je nodig hebt.