E2h

Hoe te lymfeklier kanker te voorkomen

Lymfeklieren zijn delen van lymfatische systeem van het lichaam

Lymfeklieren delen van lymfatische systeem van het lichaam, die een integraal onderdeel van het immuunsysteem. Ze zijn klein, zacht weefsel knobbeltjes die hebben de vorm van bonen, gevonden door het hele lichaam. Bepaalde delen van het lichaam lymfeklieren die normaal gesproken krijgen gezwollen zoals die gevonden worden rond de nek, onder de kin, in de borsten, oksels en in de liesstreek. Deze lymfeklieren zijn gevuld met witte bloedcellen en dienen als filter voor vreemde deeltjes die het lichaam binnendringen. Dat is een van de redenen waarom u mogelijk enige zwelling onder uw oren en de zijkanten van je nek voelen als u een verkoudheid of een zere keel.

Degenen met een lage werking van het immuunsysteem kan de ontwikkeling van kanker in de lymfeklieren, die heet lymfoom. Dit komt door de cellen in de lymfeknopen groeiende abnormaal groot en vormen een massa of een tumor. Dit kan alarmerend als de groei is niet gelokaliseerd en geïsoleerd. Omdat het lymfestelsel is over het hele lichaam, kan de kanker zich langs het systeem. Er zijn twee categorieën van lymfoom. Men Hodgkin lymfoom of HL, die zich ontwikkelt in de witte cellen. De andere categorie van kanker ontwikkelt zich langs het lymfestelsel en genoemd non-Hodgkin-lymfoom, afgekort tot NHL

Lymfoom kan op elke leeftijd voorkomen

Lymfoom kan op elke leeftijd voorkomen. Hodgkin lymfoom komt vaker voor bij jonge volwassenen tussen de leeftijden van zestien vierendertig. Het kan ook voorkomen bij mensen tussen de vijfenvijftig jaar en ouder. NHL is waarschijnlijk ook bij oudere mensen. Hoewel Lymfoom is een van de meest voorkomende vormen van bloedkanker in Europeanen, kan het worden voorkomen door zorgvuldige aandacht voor gezondheid en dieet. De volgende zijn enkele tips om te voorkomen dat lymfeklier kanker.

  1. Verander uw dieet. Voeding speelt een belangrijke rol in de gezondheid van een persoon en wellness. Een slechte voeding berooft het lichaam van essentiële vitaminen en mineralen voor een normale groei en verjonging. Onderzoek heeft aangetoond dat steeds meer groenten kan voorkomen NHL. Ontwikkel de praktijk dat een portie groente tweemaal per dag, dagelijks.
  2. Vermijd overmatige tabak en sigaretten consumptie. Tabak en alcohol raakt de zuurstof in je lichaam. Ze hebben ook lager uw lichaam het immuunsysteem, die het lymfestelsel wordt niet correct functioneert bij het vangen van vreemde deeltjes die je lichaam binnen te dringen.
  3. Blijf binnen je normale gewicht. Obesitas is een andere factor die kan leiden tot lymfoom. Goede voeding en lichaamsbeweging om een ​​normaal gewicht te handhaven op basis van uw lichaam grootte en de hoogte zal verhogen van uw kansen op het niet ontwikkelen van een lymfoom.
  4. Boost je immuunsysteem. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt uw immuunsysteem te stimuleren. Men is in de uitoefening van fysieke activiteiten die je zuurstofopname zal toenemen. U kunt ook meer water drinken bij het uitvoeren van fysieke activiteiten en spelen een sport of oefening. Water kan spoelen uit toxinen en leveren de bloedsomloop met meer zuurstof. Je moet ook rekening vitamine C supplementen regelmatig als je niet kunt vitamine C krijgen van groenten en fruit. Vermijd mensen met hoest en verkoudheid en zorg ervoor dat. Houd warm bij koud weer. Profiteer van de gunstige vroege ochtendzon om uw immuunsysteem te stimuleren.
  5. Blijf actief en meer frisse lucht. Uit te oefenen en blijven goed weer buiten houden u in goede gezondheid. Frisse lucht zal je goed doen na opgesloten voor lange uren binnen een airconditioning kantoor en huis. Logeren lichamelijk actief is gunstig voor alle interne systemen van het lichaam en maakt ze goed functioneren.

Hier krijg je een regelmatige check-up en handhaven van een gezonde levensstijl

Hoe te lymfeklier kanker te voorkomen. Vermijd overmatige tabak en sigaretten consumptie.
Hoe te lymfeklier kanker te voorkomen. Vermijd overmatige tabak en sigaretten consumptie.

Hier krijg je een regelmatige check-up en onderhouden van een gezonde levensstijl. Gelukkig en gezond wonderen doen om het lichaam de even dure medicijnen niet kan geven. Wees voorzichtig wanneer dat nodig is en eet met mate. Een verandering van levensstijl kan leiden tot wellness in uw lichaam, binnen en buiten.